Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomREDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı
8 ay sonra imei atmak için bl kilidi açıldığında herşeyiniz silinecek. İmei olayını hemen halletseniz daha iyi olur. Bl kilidi açıp twrp yüklendikten sonra güncellemeyi yüklemek 10 dakika falan sürüyor
Anladım hocam. Dün bootloader vs YouTube üzerinden kurcalarken 166 saat sonra tekrar deneyin felan dedi. Banlandim mi acaba dedim fazla kurcalamadim. Akşam yine denerim artık. Teşekkürler cevaplar için.
Anladım hocam. Dün bootloader vs YouTube üzerinden kurcalarken 166 saat sonra tekrar deneyin felan dedi. Banlandim mi acaba dedim fazla kurcalamadim. Akşam yine denerim artık. Teşekkürler cevaplar için.
Doğrudur süre veriyor o süre dolduktan sonra tekrar programı açıp telefonu pc ye bağlayıp unlock diyorsunuz. Yalnız telefonu da sıfırlayacak aklınızda bulunsun
Doğrudur süre veriyor o süre dolduktan sonra tekrar programı açıp telefonu pc ye bağlayıp unlock diyorsunuz. Yalnız telefonu da sıfırlayacak aklınızda bulunsun
Şimdi anladığım kadarıyla MIUI 11 demek android 10 demek değil. Yani MIUI 11 olup android 9 olan cihaz var mesela eşimin note 8'i gibi.
Gelelim meseleye ben dün yurtdışı mi9t aldım. IMEI vs yapmadım çünkü 8 aylık yasal süreyi bekleyeceğim. Benim cihazda android 9, MIUI 10.3.10.0 görünüyor.
Sorum şu MIUI 11 yükleyebilir miyim? Bootloader root vs hiçbir şey yapmadım. Sadece MIUI 11 için gerekli mi onlar? Direkt zip indirip oradan başlatmak yetmiyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
K20 / Mİ9T MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ota Bağlantısı
Fastboot indirme bağlantısı
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Cihazımdaki yazılım ile kodları uyuyor sanırım bende de global kararlı kurulu (PFJMIXM) fakat cihazım imei atılmış bir model bu yazılımı yüklemem imei de problem yaratır mı ? Ve TWRP ile yükleme yapacağım hangi dosyayı indirmeliyim?
Cihazımdaki yazılım ile kodları uyuyor sanırım bende de global kararlı kurulu (PFJMIXM) fakat cihazım imei atılmış bir model bu yazılımı yüklemem imei de problem yaratır mı ? Ve TWRP ile yükleme yapacağım hangi dosyayı indirmeliyim?