reis çözebildin mi benim telefonda fastboot ekranında kaldı pek anlamam bu işlerden bi yardımcı olsanTelefon nedense twrp üzerinden güncellemeyi kurdu ve fastboot ekranına düşüyor sürekli. Korktuğum başıma geldi![]()
Teşekkürler açıklamanız yardımcı olduIMEI repairli cihazım, otadan direk guncellersem sorun çıkarmı?
Edit:700kusur mb lik ota güncellemesi hata verdi simdi 2.2gblik full indiriyor.
Edit2: 2.2 gblik güncellemeyi sikintisiz kurdu.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hangi TWRP sürümü yüklü idi telefonda ?IMEI repairli cihazım, otadan direk guncellersem sorun çıkarmı?
Edit:700kusur mb lik ota güncellemesi hata verdi simdi 2.2gblik full indiriyor.
Edit2: 2.2 gblik güncellemeyi sikintisiz kurdu.
Cihazı yeni aldım 2.el. 10 gun sonra guncelleme geldi, twrp var mıydı onu bile bilmiyorum hiç bakmadım. Ama twrp yuklu olsaydı güncelle dediğimde twrp ekranına atması lazımdı. Siyah bi ekranda MIUI güncelleniyor dedi güncellendi galiba stock recoverydiHocam hangi TWRP sürümü yüklü idi telefonda ?
Twrp yüklü telefonlarda ota dan gelen 700 mb civarı güncellemelerde hata verir.Hocam hangi TWRP sürümü yüklü idi telefonda ?
Stock recovery hocamCihazı yeni aldım 2.el. 10 gun sonra guncelleme geldi, twrp var mıydı onu bile bilmiyorum hiç bakmadım. Ama twrp yuklu olsaydı güncelle dediğimde twrp ekranına atması lazımdı. Siyah bi ekranda MIUI güncelleniyor dedi güncellendi galiba stock recoverydi
Telefona tekrar twrp kurdum, twrp üzerinden komple formatladım açıldı.reis çözebildin mi benim telefonda fastboot ekranında kaldı pek anlamam bu işlerden bi yardımcı olsan
hocam benimde öyle oldu şuan ve yedeklemem yok nasıl yapabildinizmi verileri kaybetmeden bi olu varmı tekrar yüklemek gibi falan birde telefonda usb hata ayıklama açıktı sanırım ama pc telefonu görmüyor sadece android cihaz bağlandı diyor acil yanıtlarınızı bekliyorumreis çözebildin mi benim telefonda fastboot ekranında kaldı pek anlamam bu işlerden bi yardımcı olsan
Mi flash tool üzerinden fasboot rom unu indirip yükleyin, mi flash tool programının 2015 veya 2016 süresinde ki uygulaması yeterli olacaktır. Fasboot rom da xda formunda varhocam benimde öyle oldu şuan ve yedeklemem yok nasıl yapabildinizmi verileri kaybetmeden bi olu varmı tekrar yüklemek gibi falan birde telefonda usb hata ayıklama açıktı sanırım ama pc telefonu görmüyor sadece android cihaz bağlandı diyor acil yanıtlarınızı bekliyorum