- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Meslek
- Otobüs Kaptanı
- Konular
- 76
yok öyle bir programAna menüde magisk varsa rootludur
yok öyle bir programAna menüde magisk varsa rootludur
Bu sefer de açılış animasyonunda kaldı. Sanırım rootsuz kaldımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam benim sıkıntısız kullandığım bu idiBu sefer de açılış animasyonunda kaldı. Sanırım rootsuz kaldım
Ustam zip dosyasını açmadan koyuyoruz değilmi telefonun download bölümüne koyuyorumyok öyle bir program
Magisk uninstaller yapınca açıldı geri telefon ama garip bi durum anlayamadımHocam benim sıkıntısız kullandığım bu idi
Twrp ile alakalı bi durum olabilir mi bu açılmama sizce ?Hocam benim sıkıntısız kullandığım bu idi
19.2 kurunca oldu tamamdırMagisk uninstaller yapınca açıldı geri telefon ama garip bi durum anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp ile alakalı bi durum olabilir mi bu açılmama sizce ?
Hayırlı olsun hocam.Magisk uninstaller yapınca açıldı geri telefon ama garip bi durum anlayamadım
Twrp ile alakalı bi durum olabilir mi bu açılmama sizce ?
19.2 kurunca oldu tamamdır
Teşekkürler.Bu arada xposed modülünün android 10 uyumsuzluğundan kaynaklanıyormuş açılmamasıHayırlı olsun hocam.
Bootloader kilidiniz açık mı daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsü ekler misiniz hocam?hocam bende avrupa kararlı kararsız çin hindistan ne varsa kurmaya çalışıyorum ama nafile root da yok nedir cb beim sorunum