hocam twrp davince kurulu davinceden bikac kez global rom kurdum fastboot modunda kaldi suan mi11 global romkurulu muhtemelen format data yaptimdan twrp davince siliniyor twrp den kurulum nasil yapmam lazimEvet hocam, henüz yayımlanmadı.
Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsü ekler misiniz hocam?hocam twrp davince kurulu davinceden bikac kez global rom kurdum fastboot modunda kaldi suan mi11 global romkurulu muhtemelen format data yaptimdan twrp davince siliniyor twrp den kurulum nasil yapmam lazim
Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsü ekler misiniz hocam?
aynen dediniz gibi yapip roboot yapmadan magisk yukluyorum fastboot ta takili kaliyorGlobal Kararlı rom kullanıyorsunuz hocam. Avrupa Kararlı roma geçebilmeniz için 4 Wipe ve Format data (yes) yapmalısınız. Bütün verileriniz silinecektir. Romu yükledikten sonra Magisk'i yüklemediğinizden dolayı Twrp siliniyor.
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...forum.miuiturkiye.net
Yanlış işlem yapmadığın taktirde kalmıyacaktır hocam.aynen dediniz gibi yapip roboot yapmadan magisk yukluyorum fastboot ta takili kaliyor
Elinize emeğinize sağlık.TesekkurlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi K20 / Mi 9T Android 10 MIUI 11 EEA (Avrupa) V11.0.1.0 PFJEUXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Recovery indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlantısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.