Soru Redmi Airdots Alınır mı ?

salidadelkalisto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gök
Cihazım
Mi Band 3
Konular
7
4 tane Xiaomi piston basic kablolu kulaklığım jak kısmından bozuldu. Telefon cebimdeyken oturduğum veya merdiven çıktığım için olduğunu düşünüyorum. Kullanmadığım zamanlar cebimde zarar görmesin diye kulaklık kabı da aldım fakat yine de en fazla 3 ay dayanabildi. Pek fazla param da yok sizce redmi airdots alınabilir bir kulaklık mı ? Forumda çok fazla sorun konusu var sesin kesik kesik gelmesi , menteşenin kırılması gibi sorunlar. Mikrofon benim için önemli değil çünkü neredeyse hiç telefon görüşmesi yapmıyorum. Sadece müzik dinlemek ve dizi vb izlemek için almak istiyorum. Kullanıp sorun çıkarmadı memnunum diyen kişiler var mı ? Veya 150 tl civarında alternatif başka kablosuz kulalıklık var mı ? Ayrıca 20 tl fazla verip global versiyon almaya gerek var mı ?

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Trendyol'da dahi sahteleri dolaştığına göre güvenle satın alabileceğiniz marketimizin linkini vermem uygun olur zannediyorum.

Hocam hb den aldım öğlen gibi. Hb nin kendisinden yani satıcı Hepsiburada olandan . . Hemde gittim 165 TL ye aldım . Ben şu attığınız MIUI Türkiye linkini Trendyol dan almadan önce ve bugün hb den önce kaç kere arattirdim bulamadım. Ofofoff . Boyle garanti yolu varken gittim 16 TL fazla verdim valla şuan karnım yandı ...

İnternette hiç bir şekilde çıkmıyor aratınca bu sayfa bende

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam hb den aldım öğlen gibi. Hb nin kendisinden yani satıcı Hepsiburada olandan . . Hemde gittim 165 TL ye aldım . Ben şu attığınız MIUI Türkiye linkini Trendyol dan almadan önce ve bugün hb den önce kaç kere arattirdim bulamadım. Ofofoff . Boyle garanti yolu varken gittim 16 TL fazla verdim valla duan karnım yandı ...
Sağlık olsun diyelim hocam, güzel günlerde kullanın cihazınızı :)

Bundan sonraki alışverişlerinizde marketimizi kontrol etmeyi unutmayın ama.

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4

Kesinlikle.
Zaten Bu seferde ürün sorunlu çıkarsa ( ki sanmıyorum gerçi hb kendisinden aldım ) kesin buradan alacağım .

Oyla:

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
peki black friday zamanında bir indirim gelecek midir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki black friday zamanında bir indirim gelecek midir :)

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
KZ AS10'dan sonra alınır mı bluetooth olarak? Yoksa KZ bluetooth aparatını almak daha mı mantıklı olur.

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Kulaklığı takınca WiFi de yavaşlama oluyor. Ayrıca sesin geç gelme durumu var, yanınızda mutlaka kablolu kulaklık olması gerek.

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Selamlar tekrar arkadaşlar. Kulaklığı malum yazmıştım HB nin bizzat kendisinden satıcı Hepsiburada olandan aldım . Bunun çakma olma olasılığı var mı acaba ? Nette baktım her şey iyi güzel ama şu kırmızı isaretledigim yere bazıları fake demiş bazıları ise orijinal olarak göstermiş insanlar yorumlarında. Sizinde tavsiyenize ihtiyacım var özellikle cantara :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Selamlar tekrar arkadaşlar. Kulaklığı malum yazmıştım HB nin bizzat kendisinden satıcı Hepsiburada olandan aldım . Bunun çakma olma olasılığı var mı acaba ? Nette baktım her şey iyi güzel ama şu kırmızı isaretledigim yere bazıları fake demiş bazıları ise orijinal olarak göstermiş insanlar yorumlarında. Sizinde tavsiyenize ihtiyacım var özellikle cantara :D

Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız ürünün sahte olacağını zannetmiyorum. Bu arada işaretlediğiniz yerdeki mavi jelatini kaldırmanız gerekmekte.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Sizin ürününüz orjinal, gönül rahatlığıyla kullanın. Doktaki pinler, pinlerin içi o dokun iç yüzeyindeki parlaklık bunlar sahtelerde yok öyle ha gerçekten iyi replikalar var onlarında üstünde böylesine jalatin global kullanım klavuzu çıkmıyor. Birkere zaten satıcısı Hepsiburada olarak almışsanız sıkıntı çıkmaz. :)

Edit: Hayırlı olsun hocam bu arada :) ;)

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Sizin ürününüz orjinal, gönül rahatlığıyla kullanın. Doktaki pinler, pinlerin içi o dokun iç yüzeyindeki parlaklık bunlar sahtelerde yok öyle ha gerçekten iyi replikalar var onlarında üstünde böylesine jalatin global kullanım klavuzu çıkmıyor. Birkere zaten satıcısı Hepsiburada olarak almışsanız sıkıntı çıkmaz. :)

Edit: Hayırlı olsun hocam bu arada :) ;)
Ohhh teşekkür ettik hocam çok sağolun nihayet yavs :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız ürünün sahte olacağını zannetmiyorum. Bu arada işaretlediğiniz yerdeki mavi jelatini kaldırmanız gerekmekte.
Evet hocam biliyorum. Sadece orijinalliğini kesin teyit ettikten sonra kaldiracaktim :)

Oyla:
Üst Alt