Soru Redmi Airdots Alınır mı ?

salidadelkalisto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gök
Cihazım
Mi Band 3
Konular
7
4 tane Xiaomi piston basic kablolu kulaklığım jak kısmından bozuldu. Telefon cebimdeyken oturduğum veya merdiven çıktığım için olduğunu düşünüyorum. Kullanmadığım zamanlar cebimde zarar görmesin diye kulaklık kabı da aldım fakat yine de en fazla 3 ay dayanabildi. Pek fazla param da yok sizce redmi airdots alınabilir bir kulaklık mı ? Forumda çok fazla sorun konusu var sesin kesik kesik gelmesi , menteşenin kırılması gibi sorunlar. Mikrofon benim için önemli değil çünkü neredeyse hiç telefon görüşmesi yapmıyorum. Sadece müzik dinlemek ve dizi vb izlemek için almak istiyorum. Kullanıp sorun çıkarmadı memnunum diyen kişiler var mı ? Veya 150 tl civarında alternatif başka kablosuz kulalıklık var mı ? Ayrıca 20 tl fazla verip global versiyon almaya gerek var mı ?

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
KZ'nin kablolu kulaklıklarından birisini öneririm, kablo kalitesi olarak gayet çok kaliteli ve aynı şekilde ses kalitesi konusunda da öyle..
Zaten kablo zarar görse bile sadece kabloyu değiştirebiliyorsunuz.
Halen zarar görme endişeniz varsa Jack kısmına kırılmayı kopmayı zarar görmeyi önleyen aparatlardan alabilirsiniz (en fazla 10-20 tl)..

Airdots'a gelince..
Şu an kullanmaktayım.
Şarj konusunda gayet iyi iş çıkarıyor, ses kalitesi olarakta tatmin eder ve fiyatına göre kaliteli.
Ama dışarı da telefon görüşme kalitesi 10 üzerinden 3 diyebilirim, yani bir hayli kötü.
Ergonomi açısından kulağı asla rahatsız etmiyor ve orada olduğunu dahi unutabilirsiniz bazen..
Ses geçikmesi durumu 0.5 saniye kadar olabilir, bu durum birazda cihazın Bluetooth versiyonu ile alakalı ama yine de minimum seviye de olsa bile geçikme olacaktır sonuçta BT kulaklık..

KZ modeli olarak bütçenize oranla KZ ZSN PRO modelini önerebilirim, ses kalitesi ve karakteri çok tatmin edici..
(aynı ürünü de kullanmaktayım).

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Tereddüt etme müzik dinleyeceksen qcy t1 kullandım açık ara çok daha iyi ve minimal

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Ürünü aldım ama maalesef bu ürün fake galiba :@:D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ürünü aldım ama maalesef bu ürün fake galiba :@:D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu ürün dediğiniz gibi fake hocam. Airdotsların fake leri çok dolanıyor ortalıkta iade edin sahtekar çok memlekette. Bu arada kulaklığı aldığınız satıcının linkinide burada paylaşırsanız iyi bir mimleme olur kendisi için en azından bizde uzak duralım ve maduriyet yaşamayalım.

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Bu ürün dediğiniz gibi fake hocam. Airdotsların fake leri çok dolanıyor ortalıkta iade edin sahtekar çok memlekette. Bu arada kulaklığı aldığınız satıcının linkinide burada paylaşırsanız iyi bir mimleme olur kendisi için en azından bizde uzak duralım ve maduriyet yaşamayalım.
Valla hocam çok üzüldüm heyecanla bekliyordum ben bunu Trendyol a bak ayağa düşmüş şerefsizler ya . Satıcı da bu almayın bunlardan aldırmayın...

Ekli dosyalar

• IMG_20191116_110529.jpg
    IMG_20191116_110529.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 39
Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Valla hocam çok üzüldüm heyecanla bekliyordum ben bunu Trendyol a bak ayağa düşmüş şerefsizler ya . Satıcı da bu almayın bunlardan aldırmayın...

Maalesef. Hemen hemen her plaformu sarmış durumdalar ne yazık ki.

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
En iyisi hb nin kendi satıcısından almak . 15 TL fazla verip keşke oradan alsaydım. Şimdi tekrar oradan alacağım bir de bekle yine bir kaç gün

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım