Yardım Redmi 5 Plus'mı ? Yoksa Note 5 mi ?

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yalnız dikkat !!!
note 5 3/32 1800 lira
5 plus ise 4/64 1700 lira

ikiside kvk garantili. deltadan korkuyorum. yoksa 3/32lik 5 plus alacaktım 1400 lirayı bile zor bulmuşken bunlara bakmak zorunda kaldım.

4gb ram çok etki eder mi kafama en çok takılan nokta burası. yoksa tabi ki note 5 derdim.

Artılar eksiler yapalım.

Artılar
-daha iyi kamera ve çift kamera
-daha iyi işlemci tek çekirdek güçlü olduğu için ram farkını kapatabilir
şimdilik aklıma gelenler bunlar

eksiler
-daha pahalı (çok önemli)
-3 ram ve 32 hafıza az gelebilir

modificastro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
İnşallah hocam zaten telefondan çok beklentim kalmamıştı çok uzun süredir tuşlu samsung kullanıyorum ve çıldırmak üzereyim. Kuaföre gitcem saçımı şöyle kes diye resim göstercem telefon yok. sürekli kaybolan biriyim gps lazım telefon yok. evden dışarı çıkınca whatsup yazamıyorum bişe lazım olsa açıp bakamıyorum. Öncelikle telefon ihtiyacımı karşılasın diye çıktım yola ona değmez buna değmez derken hiç aklımda olmayan fiyatlara kadar çıktım 700 liradan 1800e :D we kredi faizi yüzünden 2200 2300e gelecek. o yüzden ince elemek zorundayım uzun süre kullancam çünkü. Bu ince elemelerde baş ağrısı olmuşsam affola.
bide şu god of war warya onuda oynayım diyorum telefonla ya :D bak benim tel neler yapıyor gibisinden :D Tam hevesiim kaçtı yaşım geçti dedim sadece mesajlara falan bakacağım bi telefon olsun derken ps2 emulatörü falan derken gene kanımı kaynattılar lanet olsun :D
Bro yalnız ps2 emulatör androidde zor biraz psp emulatoru olmasi gerek gow, oyuna cok takma sd 800 serisi guncel (835 ve iyisi) olmadikca aynı sekilde guncel gpuda, telefonun oyun telefonu degil sıradan - ortalama yada iyi optimizasyonlu bully gibi oyunları oynarsın. tavsiyemde icine sinsin aldigin telefon nokia 8 konusuda şu sekilde telefonda sd835 var aynı klasmanda degil butcen yetiyorsa onu al ha paran varsa olabildigince en iyisini al ipone xs al. Demek istedigim Note 5 ile Redmi 5+ arasında daglar kadar fark yok paran yetiyorsa daha iyi olan modeli al.

Oyla:

kocali07

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
RedMi Note 5 AI
Meslek
Depo Sorumlusu
Konular
87
Hocam kesinlikle Note 5 diyorum ki kendim de kullanıyorum :) Cihaz her durumda üstün 5 Plus' tan. İşlemci, ram, kamera her şekilde üstün 5 Plus' tan. En kısa sürede almanız dileğiyle :)

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Batarya açısından 5 plus daha iyi gibi 625 işlemci nedeniyle. Lakin biraz daha güçlü istiyorsanız note 5 alın direk, batarya konusunda da sizi üzmez. Yalnız çabuk karar verin, doların ne olacağı belli değil

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Bro yalnız ps2 emulatör androidde zor biraz psp emulatoru olmasi gerek gow, oyuna cok takma sd 800 serisi guncel (835 ve iyisi) olmadikca aynı sekilde guncel gpuda, telefonun oyun telefonu degil sıradan - ortalama yada iyi optimizasyonlu bully gibi oyunları oynarsın. tavsiyemde icine sinsin aldigin telefon nokia 8 konusuda şu sekilde telefonda sd835 var aynı klasmanda degil butcen yetiyorsa onu al ha paran varsa olabildigince en iyisini al ipone xs al. Demek istedigim Note 5 ile Redmi 5+ arasında daglar kadar fark yok paran yetiyorsa daha iyi olan modeli al.
hocam snap 800 kullandım lg g2 bana az çok yetiyodu. Sadece ramden şikayet ediyodum 625-636 yeterli gelecektir. 636ya baktım damon ps2 gow 32-33-35 flps civarında geziniyo ve bana yeter. elbette 835 gibi olmaz fakat gayet iyi migrostaki beyfendi yardımcı olursa 1800e 4/64 note 5 alırım kafam rahat olur yoksa ne yapacağımı bende bilmiyorum. nokia 8e kadar çıkmaktan vazgeçtim çünkü ben telefon serüveninde yola çıkarken sadece ihtiyaçlarımı karşılasın donmasın takılmasın bataryası uzun gitsin başka bişe istemem diye yola çıkmıştım.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Batarya açısından 5 plus daha iyi gibi 625 işlemci nedeniyle. Lakin biraz daha güçlü istiyorsanız note 5 alın direk, batarya konusunda da sizi üzmez. Yalnız çabuk karar verin, doların ne olacağı belli değil

Hocam inş 4/64 note 5 yolda gibi bişe bi aksilik olmazsa gelecek. Hocam 636 1,8de daha fazla güç veren bi işlemci 625e oranla enerjiş verimliliği yüksek nasıl oluyor ki 625 daha uzun gitsin. Gsm arena arada 15 dakka falan 625e vermiş ama bi youtube videosunda aynı filmi oynattıklarında 625 9sa25dk 636 10sa17dk gibi bi skor veriyodu. snap 800den dolayı geekbench single 800 olan cihaza aşinayım olmadı 636yı tasarruf modunda kullanırım ona rağmen yeterli gelir 1350den 800e düşmez bile bence

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Size rahat rahat yeter hocam çok dert etmeyin, cihaz gelsin de güzel güzel kullanın artık :)
Hocam inş 4/64 note 5 yolda gibi bişe bi aksilik olmazsa gelecek. Hocam 636 1,8de daha fazla güç veren bi işlemci 625e oranla enerjiş verimliliği yüksek nasıl oluyor ki 625 daha uzun gitsin. Gsm arena arada 15 dakka falan 625e vermiş ama bi youtube videosunda aynı filmi oynattıklarında 625 9sa25dk 636 10sa17dk gibi bi skor veriyodu. snap 800den dolayı geekbench single 800 olan cihaza aşinayım olmadı 636yı tasarruf modunda kullanırım ona rağmen yeterli gelir 1350den 800e düşmez bile bence

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17