Yardım Redmi 5 Plus'mı ? Yoksa Note 5 mi ?

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yalnız dikkat !!!
note 5 3/32 1800 lira
5 plus ise 4/64 1700 lira

ikiside kvk garantili. deltadan korkuyorum. yoksa 3/32lik 5 plus alacaktım 1400 lirayı bile zor bulmuşken bunlara bakmak zorunda kaldım.

4gb ram çok etki eder mi kafama en çok takılan nokta burası. yoksa tabi ki note 5 derdim.

Artılar eksiler yapalım.

Artılar
-daha iyi kamera ve çift kamera
-daha iyi işlemci tek çekirdek güçlü olduğu için ram farkını kapatabilir
şimdilik aklıma gelenler bunlar

eksiler
-daha pahalı (çok önemli)
-3 ram ve 32 hafıza az gelebilir

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Henüz 2 ay önce 1.195 TL almıştım 3/32 lik Note 5 cihazımı.
Redmi 5 plus ile karşılaştırmak dahi hata. Arka planda benim gibi çok işlem açıyorsan 3 GB ram'de bazı uygulamaların yeniden başlamasına neden oluyor.
SD 636 başlı başına etken, nerdeyse SD 820 kadar etkili bir soc.

625 ise oldukça eski , artık güncel oyunlarda sıkıntı çıkartır. Ellerinde tırlar dolu oldugu için , her yıl bir iki modele koyuyorlar 625'i
Note 5'in kamerasına bak internetten , kesinlikle tatmin edecektir

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Henüz 2 ay önce 1.195 TL almıştım 3/32 lik Note 5 cihazımı.
Redmi 5 plus ile karşılaştırmak dahi hata. Arka planda benim gibi çok işlem açıyorsan 3 GB ram'de bazı uygulamaların yeniden başlamasına neden oluyor.
SD 636 başlı başına etken, nerdeyse SD 820 kadar etkili bir soc.

625 ise oldukça eski , artık güncel oyunlarda sıkıntı çıkartır. Ellerinde tırlar dolu oldugu için , her yıl bir iki modele koyuyorlar 625'i
Note 5'in kamerasına bak internetten , kesinlikle tatmin edecektir
note 5 alırsam 32 olacak ve 64 olan 2bin etmez nokia 8 war. 4 olsa tabiki note 5.
oyun falan umrumda değil kasmasın istiyorum nte 5 3lüğü elime aldım arkaya bişeler açtım geri döndüm uygulama baştan başladı. çok hızlı açılıyo ama ramden açar gibi asla değil. o yüzden kafam karışıyor ah şu lanet 4 gb ram olaydı.
hatta sırf 4gb ram diye evo garantili migrosu bile bekliyorum şu an o kadar takığım performansa
edit kameraya çoktan baktım bide google kamera eklersek note 5 harika işler çıkarır.

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
note 5 alırsam 32 olacak ve 64 olan 2bin etmez nokia 8 war. 4 olsa tabiki note 5.
oyun falan umrumda değil kasmasın istiyorum nte 5 3lüğü elime aldım arkaya bişeler açtım geri döndüm uygulama baştan başladı. çok hızlı açılıyo ama ramden açar gibi asla değil. o yüzden kafam karışıyor ah şu lanet 4 gb ram olaydı.
hatta sırf 4gb ram diye evo garantili migrosu bile bekliyorum şu an o kadar takığım performansa
edit kameraya çoktan baktım bide google kamera eklersek note 5 harika işler çıkarır.

Zaten google camera ile kullanıyorum. Fiyatların bu denli artması korkunç gerçekten
Bilmiyorum 825 'li çok daha uygun cihazlar bulunabilir belki.
Bu devirde telefon almak iyice zorlaştı.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam mevzu giderek yılan hikayesine dönüyor.
1400e 5+ wardı 1600e 64lüğü war dedik wazgeçtik
1600 olan altın rengiydi bilmem neydi 1800e note 5 kvk garantili ama 32 dedik
migros 1800e 64lük note 5 getiriyo dedik ondanda vazgeçtik. migrosta evo diyo şimdi ondan da vazgeççez.
32lik kvkya 1800 vercez yada evo garantili 64 alcaz az daha olaydı nokia 8 alıp kurtulurdum onunda batarya bunlar kadar iyi değil hey allahım napcam ben şimdi 1 haftadır bildiğin sinir krizi geçiriyorum.
evoda olsa 1800e 64lük weren yok migros mantıklı sanırım
1400e 3/32 5+ al kurtul diyo şeytan.
kusura bakma seninde ömrünü yedim :D herşey için teşekkürler sen olsan napardın ?
Estağfurullah ne kusuru :) valla ben garanti onemsemedigim için Sefa Beyden aldım cihazı.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Estağfurullah ne kusuru :) valla ben garanti onemsemedigim için Sefa Beyden aldım cihazı.

Demek sattınız hocam cihazınızı.Ben sizden önce sattım.Siz önce davranıp almışsınız.Ben daha alamadım whyredi angel~~

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Kısa sürede alırsınız umarım. Aynen sattım :)
Demek sattınız hocam cihazınızı.Ben sizden önce sattım.Siz önce davranıp almışsınız.Ben daha alamadım whyredi angel~~

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Note 5 pro hem işlemci hemde ram olarak çok daha iyi. Redmi 5 te ddr3 ram kullanılıyor. Note 5 te ddr 4 ram. Migros ta note 5 4/64 1800 TL.
Ahh şunu bana daha önce söyleseydin migrosta stok arıyorum yana yana. kadın mi6da bitince bi daha gelmemişti buda bi daha gelmez muhtemelen diyo. Sen ne düşünüyosun hocam

Oyla:

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Ahh şunu bana daha önce söyleseydin migrosta stok arıyorum yana yana. kadın mi6da bitince bi daha gelmemişti buda bi daha gelmez muhtemelen diyo. Sen ne düşünüyosun hocam
Ben 10 gün önce imei kopyalı 4/64 ü, 1500 tl'ye almıştım. Semers iletişimden. Benimde migros tan haberim yoktu. Diğer sitelerde 2400 civarıydı. Gayet güzel telefon. Migros getirse bile 1800 tl'ye satmaz bence.

Oyla:
Üst Alt