Yardım Redmi 5 Plus'mı ? Yoksa Note 5 mi ?

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yalnız dikkat !!!
note 5 3/32 1800 lira
5 plus ise 4/64 1700 lira

ikiside kvk garantili. deltadan korkuyorum. yoksa 3/32lik 5 plus alacaktım 1400 lirayı bile zor bulmuşken bunlara bakmak zorunda kaldım.

4gb ram çok etki eder mi kafama en çok takılan nokta burası. yoksa tabi ki note 5 derdim.

Artılar eksiler yapalım.

Artılar
-daha iyi kamera ve çift kamera
-daha iyi işlemci tek çekirdek güçlü olduğu için ram farkını kapatabilir
şimdilik aklıma gelenler bunlar

eksiler
-daha pahalı (çok önemli)
-3 ram ve 32 hafıza az gelebilir

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Ben 10 gün önce imei kopyalı 4/64 ü, 1500 tl'ye almıştım. Semers iletişimden. Benimde migros tan haberim yoktu. Diğer sitelerde 2400 civarıydı. Gayet güzel telefon. Migros getirse bile 1800 tl'ye satmaz bence.
walla 2000derse nokia 8 war 2150 civarına o zaman xiaominin bi ucuzluğu f/pliği kalmıyor malesef ve hatta pahalı oluyo. Şu an bile ederine satılıyo

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yakın zamanda Nokia 8 aldim kendim için olmasa da baya inceledim çok tatli cihaz. Maddi olarak çıkabilirseniz düşünebilirsiniz :) Nokia 8 görünce dayanamadım yazdım.
walla 2000derse nokia 8 war 2150 civarına o zaman xiaominin bi ucuzluğu f/pliği kalmıyor malesef ve hatta pahalı oluyo. Şu an bile ederine satılıyo

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yakın zamanda Nokia 8 aldim kendim için olmasa da baya inceledim çok tatli cihaz. Maddi olarak çıkabilirseniz düşünebilirsiniz :) Nokia 8 görünce dayanamadım yazdım.

3 amper ile 2k ekran bana g3 faciasını hatırlatıyo batarya konusunda redmi gibi olsa belki bişe şekilde zorlayabilirdim
ekranı bile daha parlakmış ya

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Valla bakalım uzun kullanımda ne olacak , unutmaz isem bilgi veririm
3 amper ile 2k ekran bana g3 faciasını hatırlatıyo batarya konusunda redmi gibi olsa belki bişe şekilde zorlayabilirdim
ekranı bile daha parlakmış ya

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Valla bakalım uzun kullanımda ne olacak , unutmaz isem bilgi veririm

Çok iyi olur hocam özellikle usb 3 yada 3.1 destekli type-c harika olmuş telefonda yok yok. batarya dışında. xiaomiye en çok çekildiğim konulardan biri bataryaydı hemde o büyük ekrana rağmen.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Amcam g5 ten geçti Nokia 8 e. Bir ay sonra olur da sağ kalıp yasarsak size bilgi veririm :)
Çok iyi olur hocam özellikle usb 3 yada 3.1 destekli type-c harika olmuş telefonda yok yok. batarya dışında. xiaomiye en çok çekildiğim konulardan biri bataryaydı hemde o büyük ekrana rağmen.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Amcam g5 ten geçti Nokia 8 e. Bir ay sonra olur da sağ kalıp yasarsak size bilgi veririm :)

Hocam allah razı olsun bu forumda çok ilgi gördüm soruma cevap alabildim. Sanada burdaki herkesede sonsuz teşekkür ederim hakkınız ödenmez. Biraz önce migros müdürüyle konuştum araştıracağını söyledi kargo falanda olsa bi şekilde getirteceğini söyledi tabi bulursak :) 1800de aslında bu telefona (64de olsa) çok çünkü bu marka F/P bi markaydı şimdi ederine giden bi marka oldu.
Nokia 8 türkiye yaklaşık 2200 lira avrupa 400 euro
Note 5 türkiye yaklaşık 2000 lira avrupa 160 euro
Bunun açıklamasını satıcıların şerefsizliğinden başka kim açıklayabilir bana

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam yurtdışı fiyatlar ile kiyaslamayin çünkü öyle yaparsanız hem sinirleriniz bozulur hem de kafanız karışır. Bu forum gerçekten benim çok geç kesfettigim bir platform oldu. İsmini saymakla bitiremeyecegim o kadar güzel insan tanıdım ki hakları ödenmez , hala da yardım etmek için var güçleriyle çalışıyorlar.
Telefon konusuna gelirsek, ben şahsen hep garantiye önem verirdim şimdiye kadar fakat şu an kullanmakta olduğum redmi note 5 cihazının teknosada 2499 TL , forum üzerinde 1600 TL olduğunu görünce dedim ki orta segment telefon için bu fiyatlar absurd. Bu yüzden ilk kez bu kadar hızlı karar verip eski telefonumu satıp bunu aldım. Çok da memnunum. Umarım siz de kısa sürede telefonu alıp , telefon ile ilgili sorularınıza geçersiniz forum üzerinde :)
Hocam allah razı olsun bu forumda çok ilgi gördüm soruma cevap alabildim. Sanada burdaki herkesede sonsuz teşekkür ederim hakkınız ödenmez. Biraz önce migros müdürüyle konuştum araştıracağını söyledi kargo falanda olsa bi şekilde getirteceğini söyledi tabi bulursak :) 1800de aslında bu telefona (64de olsa) çok çünkü bu marka F/P bi markaydı şimdi ederine giden bi marka oldu.
Nokia 8 türkiye yaklaşık 2200 lira avrupa 400 euro
Note 5 türkiye yaklaşık 2000 lira avrupa 160 euro
Bunun açıklamasını satıcıların şerefsizliğinden başka kim açıklayabilir bana

Oyla:

Prada_06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Note 5 64
Konular
18
Note 5- 4 64 kullanicisi.olarak.cok.memnunum. ama on kamera cok iyi degil . Renkler.cok yapay ve bozuyor. Onun disinda hersey harika.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Hocam yurtdışı fiyatlar ile kiyaslamayin çünkü öyle yaparsanız hem sinirleriniz bozulur hem de kafanız karışır. Bu forum gerçekten benim çok geç kesfettigim bir platform oldu. İsmini saymakla bitiremeyecegim o kadar güzel insan tanıdım ki hakları ödenmez , hala da yardım etmek için var güçleriyle çalışıyorlar.
Telefon konusuna gelirsek, ben şahsen hep garantiye önem verirdim şimdiye kadar fakat şu an kullanmakta olduğum redmi note 5 cihazının teknosada 2499 TL , forum üzerinde 1600 TL olduğunu görünce dedim ki orta segment telefon için bu fiyatlar absurd. Bu yüzden ilk kez bu kadar hızlı karar verip eski telefonumu satıp bunu aldım. Çok da memnunum. Umarım siz de kısa sürede telefonu alıp , telefon ile ilgili sorularınıza geçersiniz forum üzerinde :)

İnşallah hocam zaten telefondan çok beklentim kalmamıştı çok uzun süredir tuşlu samsung kullanıyorum ve çıldırmak üzereyim. Kuaföre gitcem saçımı şöyle kes diye resim göstercem telefon yok. sürekli kaybolan biriyim gps lazım telefon yok. evden dışarı çıkınca whatsup yazamıyorum bişe lazım olsa açıp bakamıyorum. Öncelikle telefon ihtiyacımı karşılasın diye çıktım yola ona değmez buna değmez derken hiç aklımda olmayan fiyatlara kadar çıktım 700 liradan 1800e :D we kredi faizi yüzünden 2200 2300e gelecek. o yüzden ince elemek zorundayım uzun süre kullancam çünkü. Bu ince elemelerde baş ağrısı olmuşsam affola.
bide şu god of war warya onuda oynayım diyorum telefonla ya :D bak benim tel neler yapıyor gibisinden :D Tam hevesiim kaçtı yaşım geçti dedim sadece mesajlara falan bakacağım bi telefon olsun derken ps2 emulatörü falan derken gene kanımı kaynattılar lanet olsun :D

Oyla:
Üst Alt