İnceleme Redmi 5 Plus

saudade

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
WhatsAppta Snapchatta İnstagramda Kamera Tam Ekran 16:9'ta fotoğraf çekiyor normal kamerada ise Tam Erkan 16:9'un yanında Standart 4:3 seçeneği de var. Kamerada bunu değiştirme şansımız var ama diğer saydıklarınızda sanırım böyle bir ihtimal yok. Yani benim bildiğim şuan yok.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok kötü.. Bu sorun sizde de var mı?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Çok kötü.. Bu sorun sizde de var mı?
Evet bende de var. Ama ben fotoğrafları normalde WhatsApptan instagramdan değilde stock kameradan çektiğim için benim için ciddi bir sorun teşkil etmiyor.
Ama bu telefonun değil uygulamaların sorunu çünkü ayar şansı yok. Başka marka&model telefonlardan bakın onlarda da tam ekran fotoğraf çekme durumu var.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zabotek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.1.2
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
2
arkadaşlar bizim telefonlara ne zaman android 8 gelecek bilgisi olan var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
arkadaşlar bizim telefonlara ne zaman android 8 gelecek bilgisi olan var mı?

Şuan için var fakat sızdırılmış sürümler. Ciddi sorunları var, ekran yanma sorunu gibi. Kısa süre içinde beta olarak verilecektir.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Cihazı Archelot kardeşimden aldım, yaklaşık 3 ay oldu. Siyah 3/32 olanını tercih ettim. Özellik olarak ekran dışındaki çoğu özelliği note 4x ile aynı. Kullanımı rahat, ekran parkalığı gayet iyi keza seside gayet iyi. Özelleştirmeyi çok seven birisi olarak aldığımdan beri miuipro rom ile birlikte kullanıyorum ve tam ekran hareketleri mevcut, b6 sayede navgasyon tuşlarının kapladığı alanda ekranda kalıyor. Ama cihaz biraz daha ince olsaydı çok daha güzel olurdu, ayrıca çift hoparlörün olmasını da çok isterdim. Xisominin en sevmediğim yanı ise kamera konusu, en tepe modelden orta segmente kadar kamerayı birtürlü iyileştiremediler. Şu sıralar china note 5 yada mi 6x almayı düşünüyorum ama sanırım bu ay sonunda mi 7 ve 8 tanıtılacakmış. Büyük ihtimalle onları bekleyeceğim, eğer onlarda da kamera olayı istediğim gibi olmazsa artık çok sevmeme rağmen xiaomiden vazgeçicem b0yük ihtimalle...

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Cihazı Archelot kardeşimden aldım, yaklaşık 3 ay oldu. Siyah 3/32 olanını tercih ettim. Özellik olarak ekran dışındaki çoğu özelliği note 4x ile aynı. Kullanımı rahat, ekran parkalığı gayet iyi keza seside gayet iyi. Özelleştirmeyi çok seven birisi olarak aldığımdan beri miuipro rom ile birlikte kullanıyorum ve tam ekran hareketleri mevcut, b6 sayede navgasyon tuşlarının kapladığı alanda ekranda kalıyor. Ama cihaz biraz daha ince olsaydı çok daha güzel olurdu, ayrıca çift hoparlörün olmasını da çok isterdim. Xisominin en sevmediğim yanı ise kamera konusu, en tepe modelden orta segmente kadar kamerayı birtürlü iyileştiremediler. Şu sıralar china note 5 yada mi 6x almayı düşünüyorum ama sanırım bu ay sonunda mi 7 ve 8 tanıtılacakmış. Büyük ihtimalle onları bekleyeceğim, eğer onlarda da kamera olayı istediğim gibi olmazsa artık çok sevmeme rağmen xiaomiden vazgeçicem b0yük ihtimalle...

Kamera konusunda Mix 2s için ne düşünüyorsunuz?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
tüm telefonlarda aynı kamerayı kullanması hakikaten can sıkıcı ya mi4 ve redmi 5 plus arasında orta modellerde farklı kamerası olan telefon var mı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
tüm telefonlarda aynı kamerayı kullanması hakikaten can sıkıcı ya mi4 ve redmi 5 plus arasında orta modellerde farklı kamerası olan telefon var mı

Hocam Mi4 zamaninin Amiral Gemisi. Redmi 5 Plus da giriş seviyesi cihaz. Redmi Note 5 Pro var Giriş - Orta segmente hitap eden. Bakalim Mi Note 3 yerine Orta - Üst segmente ne gelicek bu yıl.

yarda08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi5
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-11-03-38-29-019_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-05-11-03-38-29-019_com.miui.securitycenter.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 14
Üst Alt