İnceleme Redmi 5 Plus

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
karar vermedim bir türlü büyük ekran istiyorum ama ne bilim keşke kısa süre deneme şansım olsa
Bildiğim kadarıyla migros teknosa gibi mağazalarda vardı bazı Xiaomi modelleri. Veya bulunduğunuz şehir hangisisiyse bi araştırın belki satan yer vardır gidip bir göz atabilirsiniz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bildiğim kadarıyla migros teknosa gibi mağazalarda vardı bazı Xiaomi modelleri. Veya bulunduğunuz şehir hangisisiyse bi araştırın belki satan yer vardır gidip bir göz atabilirsiniz

baktım ya yok küçük yer

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
baktım ya yok küçük yer
O zaman Youtubeden video izleyin sonra forumda gezinip kullanıcı yorumlarına falan bakın. Sonrada içinizden ve cebinizden hangisi geliyorsa onu alın :)) ikisi de sizi pişman edecek cihaz değil merak etmeyin :)

cagataypala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Quatro M1453
Konular
2
-Batarya konusunda Redmi 5 Plus daha iyi.
- Kamera konusunda Redmi 5 Plus her ne kadar iyiye yakın olsa da Mi Note 3 çok daha iyi.
- Oyun açısından çok büyük bir fark yok Mi Note 3 bir tık önde diyebiliriz ama hemen hemen aynı performansı verir.
- Sosyal medya dizi film için ikisi de aynı performansı verir ama batarya konusunda Redmi 5 Plus daha avantajlı bu konuda.
- Görünüş olarak Redmi 5 Plus daha yenilikçi bir tasarıma sahip :)

Fazla masrafa gerek yok diyorsanız Redmi 5 Plus alın. Ama KVK'dan çok Delta Garantili tavsiye ederim. Çünkü Xiaomi konusunda en iyi garanti servisi Delta Garanti. Ve 1160'e değilde 1100 tlye Redmi 5 Plus'un Dellta Garantili 4/64 modelini alabilirsiniz :)

İki telefon arasındaki fark 550 tl civarı. Daha fazla vermeye değer mi orası sizin bileceğiniz iş :)
Ama Redmi 5 Plus orta segmentken Mi Note 3 orta segment ve amiral gemisi arası bir telefon bunu da belirteyim :)

çok teşekkürteş bilgilendirme için sanırım tercihim 5 plus olacak gibi

cagataypala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Quatro M1453
Konular
2
aklıma takılan 2 şey çok tereddütte bırakıyor beni, acaba ön kamerası yeterli mi mesela 3 4 yıl sonra ortalamanın çok mu altında kalır bide SD625 3 4 yıl sonra üzer mi beni çok ağır oyunlar oynamam low kalite oynamak beni rahatsız etmez akıcı olması önemli yani 3 4 yıl sonraki ideal bir oyunu low kalitede sıkıntı çıkarır mı yada mi note 3 5 yıl sonra yine bu dediklerim için hayli hayli iş görür mü aradaki 550-600 TL değer mi sizce çünkü uzun süre kullanmayı düşünüyorum ondan ötürü düşünceliyim

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
aklıma takılan 2 şey çok tereddütte bırakıyor beni, acaba ön kamerası yeterli mi mesela 3 4 yıl sonra ortalamanın çok mu altında kalır bide SD625 3 4 yıl sonra üzer mi beni çok ağır oyunlar oynamam low kalite oynamak beni rahatsız etmez akıcı olması önemli yani 3 4 yıl sonraki ideal bir oyunu low kalitede sıkıntı çıkarır mı yada mi note 3 5 yıl sonra yine bu dediklerim için hayli hayli iş görür mü aradaki 550-600 TL değer mi sizce çünkü uzun süre kullanmayı düşünüyorum ondan ötürü düşünceliyim
3 4 yıl üst seviyede kullanmak istiyorsanız mi 6 alın o zaman.

saudade

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Merhabalar. 2 gün önce Xioami Redmi 5 Plus aldım ve karşılaştığım tek sorun şu ki Whatsappta, Snapchatte,Instagramda fotoğraf çekilmek istediğimde ön kamera çok yakın oluyor fakat normal kamerada bu şekilde değil. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Merhabalar. 2 gün önce Xioami Redmi 5 Plus aldım ve karşılaştığım tek sorun şu ki Whatsappta, Snapchatte,Instagramda fotoğraf çekilmek istediğimde ön kamera çok yakın oluyor fakat normal kamerada bu şekilde değil. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
WhatsAppta Snapchatta İnstagramda Kamera Tam Ekran 16:9'ta fotoğraf çekiyor normal kamerada ise Tam Erkan 16:9'un yanında Standart 4:3 seçeneği de var. Kamerada bunu değiştirme şansımız var ama diğer saydıklarınızda sanırım böyle bir ihtimal yok. Yani benim bildiğim şuan yok.

Üst Alt