- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 23
Güncelleme en kısa zamanda gelir merak etmeyin. Güncellemeler tek seferde tün telefonlara dağıtılmıyor. Parça parça dağıtılıyor bildiğim kadarıyla.Arkadaşlar tam ekran modundayken,tek parmak moduna alabiliyor muyuz(?) Alabiliyorsak nasıl? Diger sorum: üzerinde telefonu aldığımda ki mat ekran koruyucu var.. değiştirmek istiyorum.. değiştirenler ne ile değişim yaptı acaba? 3: Telefonum iki kere güncelleme yaptı şuan 9.5.40 şimdilerde 9.5.9.0 gelen arkadaşlar olmuş. 9.5.6.0 gelmeden benim telefona 9.5.9.0 gelir mi? Aklımda çok soru var zamanla sorarım artık sizlere...
Üzerinde ki mat ekran koruyu fabrika çıkışı ekran kirlenmesin diye koyulan kullanılırken kaldırılan bir şey onu kaldırın araştırıp güzel bir nano ekran camı alıp uygulayın öyle kullanın. Fabrika jelatini ile telefonu kullanmak telefonun tüm görüntüsünü de bozar sizin gözünüzü de yorar ilk defa fabrika jelatini ile kullanan bir arkadaş gördüm bu arada
İlk sorunuza gelirsek bende onu bilmiyorum tam ekranda direkt olup olmadığını. Ben hızlı erişimi açtım kenarda duruyor oraya ekledim tek parmak moduna oradan basıp tek parmak moduna geçiyorum
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi