%100 olmamakla birlikte henüz kapaklı kılıf piyasaya düşmedi diye biliyorum.Arkadaşlar bu telefon için Kapaklı kılıf arıyorum. Fakat bulamadım.
Bilen birisi varsa linkini gönderebilirmi ?
%100 olmamakla birlikte henüz kapaklı kılıf piyasaya düşmedi diye biliyorum.
Bende 360 kılıf bekliyorum o da henüz düşmedi piyasaya. Sanırım kılıf konusunda biraz daha beklememiz gerekecek veya yurt dışından istetmek gerekecek o da pek sağlıklı bir seçenek değil zaten gelene kadar Türkiye piyasasına düşer.
Çünkü o kılıf gelene kadar Türkiyede satılmaya başlanır. Ve bana göre sağlıklı değil. Her kargonun süresi aynı olmuyor. Tabi ki seçim arkadaşın ben sadece kendi fikrimi beyan ettimNeden sağlıklı seçenek olmasın ki? Şimdiden verin aliexpressten siparişinizi bekleyin gelsin. Tam koruma kılıflar 3-4 dolar arası çinde. Türkiye ye geldiği zaman 30dan aşağı olmaz. Ben orjinal kılıfını aldım 23 günde geldi başka kılıfta almam uzun bir süre.
Çünkü o kılıf gelene kadar Türkiyede satılmaya başlanır. Ve bana göre sağlıklı değil. Her kargonun süresi aynı olmuyor. Tabi ki seçim arkadaşın ben sadece kendi fikrimi beyan ettim
Bunlar belli başlı seçenekler. Kimisi yurt dışından direkt almayı seçer kimisi Türkiyeye gelmesini bekler.Takipli kargo alırsanız 1 ayı geçmez gelmesi. Türkiye ye geleceği süreyle burdan aldığınızda geleceği süreyi bir tutuyorsanız 10-20 lira daha fazla vermeye gerek yok bence.
Bunlar belli başlı seçenekler. Kimisi yurt dışından direkt almayı seçer kimisi Türkiyeye gelmesini bekler.
Benim size neden yurtdışından aldınız demediğim gibi sizinde düşüncemi hatalı bulmak yerine düşünceme saygı göstermenizi beklerdim.
Herneyse iyi geceler olsun
Selametle kalın
Yurtdışından kılıf alınmaz mantığıyla bir yorum yapmadım. Ama bu mantığa çekip yorumu hataya dönüştüren sizsiniz. Fakat farkında değilsiniz sadece. Bir şeye hatalı demek için illa hatalı demek gerekmiyor. Çeşitli kelimeler de bu anlama getirebiliyor.Hatalı bulmak derken? Defalarca kez okudum yorumumu ama hiçbir şekilde öyle bir duruma rastlamadım. Sadece "yurtdışından kılıf alınmaz" tarzı düşüncenizi daha da netleştirerek, aslında çinden kılıf almanın daha uygun ve gayette sağlıklı olduğunu belirttim. Bilinmeyen veya yanlış bilinen bilgileri düzeltmek saygısızca bir davranış mıdır?