Versiyon kaçdiğer 2 sini hatasız flashladım ama genom zipini flashlayamıyorum hata veriyor redmi5 plus kullanıyorum orangefoxla attım
anlamadım neyin versiyonu telefonunsa MiRoom 9.1.10 Beta kullanıyorum , orangefoxun 3.2.3Versiyon kaç
Hata veriyor ama ne hatası veriyor?diğer 2 sini hatasız flashladım ama genom zipini flashlayamıyorum hata veriyor redmi5 plus kullanıyorum orangefoxla attım
Konuyu düzgünce okuyup yaparsanız çalışır ayrıca yapacağınız her işlem sizin sorumlulugunuz altında.redmi 5 plusta çalışır demi şuan pc yok telefon brick olursa sıkıntı
Hocam mi room da injektörü flaşlamıyor denedim ztn init d desteği vardır mi roomundiğer 2 sini hatasız flashladım ama genom zipini flashlayamıyorum hata veriyor redmi5 plus kullanıyorum orangefoxla attım
Miroom kullanıyorum flashliyor. Alternatif olarak magisk üzerinden de init.d kurulabilir.Hocam mi room da injektörü flaşlamıyor denedim ztn init d desteği vardır mi roomun
İnit.d injektörü normalde magisk modülü bootloopa dusmenizin sebebi bu.Temiz kurulum yapıldığında sırasıyla rom, spectrum 1 2 3 ve magisk flashlayınca telefon bootloop kalıyor. Normalde en son magisk flashlarım. Böyle bir durumda twrp tekrar girip rom magisk spectrum 1 2 3 yükleyince çözülüyor. Bir kaç kere oldu bu sebeple olduğunu sonra farkettim