- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 60
Olur herhalde hocam ilk defa flashlıcam çok heycanlıyımtamam gönderiyorum twrp yedeği işini görür mü
Olur herhalde hocam ilk defa flashlıcam çok heycanlıyımtamam gönderiyorum twrp yedeği işini görür mü
3 tane dosya var twrpden geri yükle ile bakalım ne olacakOlur herhalde hocam ilk defa flashlıcam çok heycanlıyım
Hocam olmadı invalid zip file dedi img dosyası lazım sanırım dosya yöneticisiyle ben bi ara bulmuştum fakat şimdi bulamadım3 tane dosya var twrpden geri yükle ile bakalım ne olacak
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle yapma zip içindeki 3 dosyayı dahili hafızada bulunan fox twrp yedeklerini olduğu yere al. Twrpden yedegi geri yükle onları seçHocam olmadı invalid zip file dedi img dosyası lazım sanırım dosya yöneticisiyle ben bi ara bulmuştum fakat şimdi bulamadım
Öyle yapma zip içindeki 3 dosyayı dahili hafızada bulunan fox twrp yedeklerini olduğu yere al. Twrpden yedegi geri yükle onları seç
Hocam ordan hangisini flashlıyım vendoru falan mı orda persist yazmıyo
Edit: persist çıktı ama fayda etmedi parmak izi ekleme yerinde parmağınızı yerleştirin diyor fakat algılamıyor.
Hocam ordan hangisini flashlıyım vendoru falan mı orda persist yazmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eski persisti nasıl sileyim advanced wipe de persist çıkmıyorRehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net
konunun sonundaki yolu deneyip yükleyebilir misin?
Cihaz kilitli ise romu nasıl yükledin 1 yolu deneHocam eski persisti nasıl sileyim advanced wipe de persist çıkmıyor
hocam cihaz kilitli değil orangefoxtan advanced wipe ye girince dalvik-system-data-int storage-cache-vendor-microsd-usbotg çıkıyorCihaz kilitli ise romu nasıl yükledin 1 yolu dene
Zaten desen ya da şifre koyamıyorsan parmak izi hiç kurulmaz. Temiz kurulum mu yaptın romu ?hocam cihaz kilitli değil orangefoxtan advanced wipe ye girince dalvik-system-data-int storage-cache-vendor-microsd-usbotg çıkıyor
şimdi flashladım üzerine yine değişmedi işin garip tarafı normal desen ya da şifre de koyamıyorum.