MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Zaten desen ya da şifre koyamıyorsan parmak izi hiç kurulmaz. Temiz kurulum mu yaptın romu ?
yüz verisi ekliyorum desen ya da şifre falan istiyor ekliyorum yüz verisi ekleniyor şifre eklenmiyor. şimdi romu yeniden kurayım bakalım data restore etmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten desen ya da şifre koyamıyorsan parmak izi hiç kurulmaz. Temiz kurulum mu yaptın romu ?
hocam düzledi data restore etmeden data da sorun varmış artık datayı yeniden restore edip uygulamaları swift backupla yedekleyip öyle geçicem roma

Son düzenleme:

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
ayarlar kısmında android sürümüne bakar mısınız kaç yazıyor. hocam siz büyük ihtimal ana konudaki romu yüklemişsiniz ben sonradan linki atılan rom hakkında konuşmuştum
evet ben ana konudaki romu yükledim. :) şuan en güncel ve tavsiye edebileceğiniz bir link atarsanız yüklerim

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
evet ben ana konudaki romu yükledim. :) şuan en güncel ve tavsiye edebileceğiniz bir link atarsanız yüklerim
hocam şu an için android 10 da bazı sıkıntılar var sanırım bilgisayarla bağlanma sorunu gibi çok stabil değil önerebilirim en son çıkan android 9 rom

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
mıuı 12 by xiomi.eu 20.6.4 beta ported kang liham romu yüklemişim ben :)

hocam şu an için android 10 da bazı sıkıntılar var sanırım bilgisayarla bağlanma sorunu gibi çok stabil değil önerebilirim en son çıkan android 9 rom
çoook teşekkür ederim

Son düzenleme:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
yüz verisi ekliyorum desen ya da şifre falan istiyor ekliyorum yüz verisi ekleniyor şifre eklenmiyor. şimdi romu yeniden kurayım bakalım data restore etmeden

hocam düzledi data restore etmeden data da sorun varmış artık datayı yeniden restore edip uygulamaları swift backupla yedekleyip öyle geçicem roma
düzeldiğine sevindim. Her romun yedeğini swiftile geri yüklüyorum diğer şekillerde sorun oluyor fazla.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
düzeldiğine sevindim. Her romun yedeğini swiftile geri yüklüyorum diğer şekillerde sorun oluyor fazla.
evet hocam bende öyle yapıcam bundan sonra herkes sorun çıkar diyordu zaten kendi gözümle de görmüş oldum ders oldu bana:D

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
Yükledim Herşey çalışıyor ayarlada türkçe oldu çok teşekkür ederim. magist manager ve viper4a diye iki uygulama yüklü açıkldı ne işe yarar bilmiyorum ? :)

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Yükledim Herşey çalışıyor ayarlada türkçe oldu çok teşekkür ederim. magist manager ve viper4a diye iki uygulama yüklü açıkldı ne işe yarar bilmiyorum ? :)
Magisk root programı viper ise ses ayarları için kullanılır

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
Magisk root programı viper ise ses ayarları için kullanılır

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır ben siz tavsiye etmedikce daha değiştirmem bunu on numara 5 yıldız tekrar çok teşekkür ederim.

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
Hocam bir sorum daha olacak çok rahatsız ettim sizide kusurabakmayın ben twrp den direk install den yükeme yapıyorum yükleniyor . eski romu silmek gibi bişey yapmıyorum acaba yanlışmı yapıyorum yüklenen romlar telefonun hafızasında mı kalıyor. yeni bir rom yüklediğimde eskisi otomatikmi siliniyor son sorum daha bişey sormayacağım :)))

Üst Alt