MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
İndirdim ama günlük işlerin ve telefon ihtiyacı dolayısıyla daha deneyemedim. Deneyen varsa yazabilirse sevinirim.
Hocam port MIUI camera yükleniyor mu android 10 a ? WhatsApp ta camera yeşil oluyor diye android 10 yüklemek istemiyorum

Dogan6162

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Arkadaşlar 20.6.18 android 10 rom çok ısınıyor oyunlarda

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Arkadaşlar 20.6.18 android 10 rom çok ısınıyor oyunlarda
Hocam rom akıcı mı herhangi bir hata veriyor mu önceki sürümünde ara ara geçerli cihaz kimliği bulunamıyor gibi bir şey diyordu imei orijinal olduğu için sıkıntı çıkarma durumu yok

diskocumaho1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Maho
Cihazım
Redmi 5 PLUS
Konular
1
Hocam rom akıcı mı herhangi bir hata veriyor mu önceki sürümünde ara ara geçerli cihaz kimliği bulunamıyor gibi bir şey diyordu imei orijinal olduğu için sıkıntı çıkarma durumu yok
Uzun kullanımda laucher hata veriyor ve oyun oynarken cidden aşırı ısınıyor. Beklentim vardı bu romdan ama Pinkdoge şaşırtmadı.

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
romu yükledim gayet güzel akıcı ayarlar kısmı ingilizce buna bir çözüm var mı? birde Güvenlik uygulamasında virüs tara kısmında virüs taraması yapıldıkdan sonra 1 risk bulundu yazıyor riskin adıda !sistem kök erişimine izin verildi. uyarısı var. bu uyarı bl kilidinin açık olmasıylamı alakalıdır sizce ? Hocam birde banka uygulamaları örneğin bunları yükleyip kullanmamda güvenlik açısında bir problem teşkil ederim teşekkürler.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
romu yükledim gayet güzel akıcı ayarlar kısmı ingilizce buna bir çözüm var mı? birde Güvenlik uygulamasında virüs tara kısmında virüs taraması yapıldıkdan sonra 1 risk bulundu yazıyor riskin adıda !sistem kök erişimine izin verildi. uyarısı var. bu uyarı bl kilidinin açık olmasıylamı alakalıdır sizce ? Hocam birde banka uygulamaları örneğin bunları yükleyip kullanmamda güvenlik açısında bir problem teşkil ederim teşekkürler.

hocam kök erişimine izin verildi demesi magisk le alakalı telefon rootlu olduğu için o uyarıyı veriyor. Günümüzde çoğu telefonunu rootlu olarak kullanıyor. Elbette küçük bir risk vardır fakat şimdiye kadar hiç sorunu olan görmedim bu banka işleri güvenliği konusunda ama tabi yine son karar sizin

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
hocam kök erişimine izin verildi demesi magisk le alakalı telefon rootlu olduğu için o uyarıyı veriyor. Günümüzde çoğu telefonunu rootlu olarak kullanıyor. Elbette küçük bir risk vardır fakat şimdiye kadar hiç sorunu olan görmedim bu banka işleri güvenliği konusunda ama tabi yine son karar sizin
Benim BL kilidim 1 yıldır açık global rom kullanıyordum devamlı şimdi farklı roma geçtiğim için sorma gereksinimi duydum. teşekkür ederim. peki bu ayarlar kısmının ingiliz olması ile ilgili bir çözüm öneriniz varmı hocam

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Benim BL kilidim 1 yıldır açık global rom kullanıyordum devamlı şimdi farklı roma geçtiğim için sorma gereksinimi duydum. teşekkür ederim. peki bu ayarlar kısmının ingiliz olması ile ilgili bir çözüm öneriniz varmı hocam
yok hocam ne yazık ki geliştirici arkadaşın bir hatası .ayarları apk olarak yükleyip root erişimi olan bir dosya yöneticisiyle sistem dosyası gibi göstermek aklıma geliyor fakat aynı ayarlar apk sını bulmak sıkıntı cihazın açılmama ya da sürekli hata verme gibi sorunlar doğabilir.

hamzaguzel0806

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
0
yok hocam ne yazık ki geliştirici arkadaşın bir hatası .ayarları apk olarak yükleyip root erişimi olan bir dosya yöneticisiyle sistem dosyası gibi göstermek aklıma geliyor fakat aynı ayarlar apk sını bulmak sıkıntı cihazın açılmama ya da sürekli hata verme gibi sorunlar doğabilir.
Çok sorun değil ama mükemmel oldu telefonum :) görüntüsü kullanımı harika :) tekrar teşekkürler takipteyiz

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Çok sorun değil ama mükemmel oldu telefonum :) görüntüsü kullanımı harika :) tekrar teşekkürler takipteyiz
Hocam şimdi bende yükledim romu ama ayarlar kısmı Türkçe bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada parmak izini çalıştırabilen var mı ayarlardan hocam siz büyük ihtimal ana konudaki romu yüklemişsiniz ben sonradan linki atılan rom hakkında konuşmuştum

Son düzenleme:
Üst Alt