Valla benim haftayada vercekleri umudum yok MIUI 10daki kesintiden sonra herşeyi beklerim benBugünde gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi 6 geldi en son
Kuramazsiniz sadece bootloader kilidi açıksa twrp yükleyerek kurabilirsinizTelefonum global rom da şu an çin romu indirsem kurabilirmiyim ne olur sonuç bilgisi olan.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kaç gibi mesela hocam?Saat farkı var bu gece gelme ihtimali var romun.
İlk gelen hatalı güncelleme gece bu saatlerde gelmişti. Saat 1 e kadar gelirse gelir gelmezse haftaya kalır kesinlikle. İlk gelen sürüme göre yazıyorum ama gelecek gibi gözükmüyor pek beklentiniz olmasın bence kendinizi zorlamayın geç saatlere kadar. İyi geceler...Tam olarak yarın mı gelecek? merakla bekliyorum
Şuan çinde saat sabah 5:33 göndereceklerini zannetmiyorum ama gonderirlerse iyi olurİlk gelen hatalı güncelleme gece bu saatlerde gelmişti. Saat 1 e kadar gelirse gelir gelmezse haftaya kalır kesinlikle. İlk gelen sürüme göre yazıyorum ama gelecek gibi gözükmüyor pek beklentiniz olmasın bence kendinizi zorlamayın geç saatlere kadar. İyi geceler...
Arkadaş bu kadar zor olmamalı ya çoğu telefona geldi bizim suçumuz neİlk gelen hatalı güncelleme gece bu saatlerde gelmişti. Saat 1 e kadar gelirse gelir gelmezse haftaya kalır kesinlikle. İlk gelen sürüme göre yazıyorum ama gelecek gibi gözükmüyor pek beklentiniz olmasın bence kendinizi zorlamayın geç saatlere kadar. İyi geceler...
Redmi 5 e bile geldi plusa gelmedi zaten Güncelleme ile birlikte yüz tanıma gelicek ama karanlık mod gelmeyecekArkadaş bu kadar zor olmamalı ya çoğu telefona geldi bizim suçumuz ne