- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Kuyumcu
- Konular
- 67
Arkadaşlar redmi 5 e güncelleme geldi dendi ama forumda geldi diye filan bişey bulamadım. Bulan varmı?
Ben NSS oynuyorum bilen vardır dokunmama rağmen algılamıyor ara sıraArkadaşlar selam. Henüz Redmi5+ modeline güncelleme gelmedi sanırım. Dokunmatik ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar var mı? Son zamanlarda bende iyice artmış durumda. Mesaj yazarken bazen tuşlar basmıyor. Pubg oyununda anlık basmadığı durumlar olabiliyor vs..
ama oyun harici problem yaşamıyorumBen NSS oynuyorum bilen vardır dokunmama rağmen algılamıyor ara sıra
Kardeşim redmi y1 lite a bile geldi biz afedersin mal gibi bekliyoruz saç baş yoldurtuyor bu modelin güncelleme sıkıntıları redmi aileisnde almayan 2-3 modelden biriyizArkadaşlar redmi 5 e güncelleme geldi dendi ama forumda geldi diye filan bişey bulamadım. Bulan varmı?
Hocam bakın redmi 5 miui 11 güncellemesi geldi ama hala redmi 5 plus a gelmediArkadaşlar redmi 5 e güncelleme geldi dendi ama forumda geldi diye filan bişey bulamadım. Bulan varmı?
Şaka gibi lite telefon kullanıyoruz sanki plus kullanıyoruz hayla güncellemede problem yaşıyoruzHocam bakın redmi 5 miui 11 güncellemesi geldi ama hala redmi 5 plus a gelmediResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yılbaşı hediyesiAralığın ortasından aşağı gelmez bence
O kadar uzatacaklarini sanmıyorum fakat uzatirlarsa bile orayı beklemeye gerek yok diren manuel güncelleme yapilabilirAralığın ortasından aşağı gelmez bence
Nasıl bakıyoruz buna ?Kardeşim redmi y1 lite a bile geldi biz afedersin mal gibi bekliyoruz saç baş yoldurtuyor bu modelin güncelleme sıkıntıları redmi aileisnde almayan 2-3 modelden biriyiz
Play store'a MIUI 11 download yaz ilk çıkanı indir ordan kontrol ediliyorNasıl bakıyoruz buna ?