Yardım Redmi 5 Plus İade

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepsiburadadan 5 gün önce aldığım Redmi 5 Plusı iade etmek istiyorum fakat sim kart taktım. Sizce koşulsuz cayma hakkımı kullanabilir miyim zorluk çıkarırlar mı? Telefonun global versiyon olmaması ve unlocked şekilde gelmesini gerekçe gösterebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Bende daha onceden media markt sitesinden iphone 6s 32gb almistim 5 gun kullandim cihazi top eleven diye bir oyun vardi onu oynuyordum sarji cabuk bitiren bir oyun baktim olcak gibi degil iade islemi baslattim hat takma vs bir sorun etmediler parami iade ettiler... Yaptigim tek sey aradim media markt musteri hizmetlerini telefon hosuma gitmedi dedim iade edecegim tamam efendim dediler yollayin anlasmali kargoyla gonderdim geri aldilar ... 14 gunluk yasal hakkinizi kullanin hat takti falan vs bunlar bahane tek olay şudur magazaya gidip cihaz aldiginizda gorerek cihazi aliyorsunuz kutusunu acmaniz bile iade edemeyeceginiz anlamina gelir ama internet siparislerinde gormeden ve mincirmadan urun aliyorsunuz aradaki fark bu ..Keyifli forumlar herkese

Oyla:
Üst Alt