Yardım Redmi 5 Plus İade

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepsiburadadan 5 gün önce aldığım Redmi 5 Plusı iade etmek istiyorum fakat sim kart taktım. Sizce koşulsuz cayma hakkımı kullanabilir miyim zorluk çıkarırlar mı? Telefonun global versiyon olmaması ve unlocked şekilde gelmesini gerekçe gösterebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Beyler çok sağolun yardımlarınız için iade etmek beni biraz ugrastiracak o yüzden iade etme fikrini rafa kaldırıyorum. Hayirlisi olsun

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Beyler çok sağolun yardımlarınız için iade etmek beni biraz ugrastiracak o yüzden iade etme fikrini rafa kaldırıyorum. Hayirlisi olsun
Kaybedeceğiniz bir şey yok hocam sadece Band 20 eksik Çin cihazlarda o da çok büyük problem değil. Şu anda BL kilidiniz açık sizi en az 15 gün beklemekten kurtarıyor bu durum. Donanımsal bir sorun yoksa cihazın keyfini almaya bakın.

Oyla:

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Kaybedeceğiniz bir şey yok hocam sadece Band 20 eksik Çin cihazlarda o da çok büyük problem değil. Şu anda BL kilidiniz açık sizi en az 15 gün beklemekten kurtarıyor bu durum. Donanımsal bir sorun yoksa cihazın keyfini almaya bakın.
Evet hocam sorunum yok sadece redmi note 5 e geçiş yapacaktım eğer iade alsalardı. Alırken yetersiz araştırdığım için note 5 in farkına varamamışım aldıktan sonra farkettim ne yazıkki :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Evet hocam sorunum yok sadece redmi note 5 e geçiş yapacaktım eğer iade alsalardı. Alırken yetersiz araştırdığım için note 5 in farkına varamamışım aldıktan sonra farkettim ne yazıkki :)
Evet Note 5 daha üst bir cihaz geçiş yapmanız daha iyi olurdu ama R5+'da gayet yeterli bir cihaz, siz yinede iade şansınızı deneyin.

Oyla:

blg0044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Meslek
Muhasebe
Konular
8
Daha önce Hepsiburada üzerinden modem alıp iade etmiştim. Kutusunu açıp denemiştim ve ardından iade ettim. Ama buradaki kıstas nokta 14 iş günü. İnternet üzerinden aldığınız ürünleri 14 iş günü içerisinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Cihaza zarar verdiyseniz eğer o ayrı ama.

Şöyle bir kaynak ekliyeyim:

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Hocam onceden iade aliyordu hepsiburada. Bu sene icinde iade almamaya basladi. Ben 1.5 sene once 15 gun icinde 7 defa lg g flex 2 iade etmistim.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam onceden iade aliyordu hepsiburada. Bu sene icinde iade almamaya basladi. Ben 1.5 sene once 15 gun icinde 7 defa lg g flex 2 iade etmistim.
7 defa aynı model ama farklı cihazı mı iade ettiniz o kısım biraz ilginç geldi.

Oyla:

blg0044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Meslek
Muhasebe
Konular
8
Hocam bu Hepsiburada'nın elinde olan bir şey değil. Kanunlar böyle. Mesafeli satış sözleşmesi olan ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz, paketini açmış olsanız dahi iade edebilirsiniz. Tek şart ürüne ve kutu içeriğine herhangi bir zarar vermemiş olmanız gerekir. Önceki cevapta attığım konuyu incelerseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk iade gönderiniz reddedilecek ardından müşteri hizmetlerini arayarak böyle bir hakkınız olduğunu söyleyin ve yardımcı olmaları için ikna edin. Müşteri temsilcileri eğer isterlerse tedarikçi ile temasa geçip ürünü iade almaları için girişimde bulunuyor ve tedarikçi ürünü almayı kabul ediyor. Benim işlemim bu şekilde olmuştu. Bu dediğim çok uzak bir zaman içerisinde olmadı yakınlarda başıma geldi.

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
7 defa aynı model ama farklı cihazı mı iade ettiniz o kısım biraz ilginç geldi.
Flex 2 oled ekran kullanir ve sari ekran problemi var. Aldigim butun flex 2 lerde ekran sariydi. Biri bembeyazdi onda da ekran dalgalanmasi oldu. Sabah gelen cihazi acip kontrol edip aksam ustu geri gonderiyordum.cihaz ellerine ulasinca direk para iade ediliyordu.en sonunda cihaz satistan kalkti da benden kurtudular. Bende n11 den risk alarak bir tane aldim. Onda da belli olmayacak derecede sarilik vardi.iade etmedim. Saticida zaten bastan iade almam acarsaniz demisti.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Flex 2 oled ekran kullanir ve sari ekran problemi var. Aldigim butun flex 2 lerde ekran sariydi. Biri bembeyazdi onda da ekran dalgalanmasi oldu. Sabah gelen cihazi acip kontrol edip aksam ustu geri gonderiyordum.cihaz ellerine ulasinca direk para iade ediliyordu.en sonunda cihaz satistan kalkti da benden kurtudular. Bende n11 den risk alarak bir tane aldim. Onda da belli olmayacak derecede sarilik vardi.iade etmedim. Saticida zaten bastan iade almam acarsaniz demisti.
Anladım hocam kronik bir sorundan dolayı uğraşmışsınız yani.

Oyla:
Üst Alt