Yardım Redmi 5 Plus İade

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepsiburadadan 5 gün önce aldığım Redmi 5 Plusı iade etmek istiyorum fakat sim kart taktım. Sizce koşulsuz cayma hakkımı kullanabilir miyim zorluk çıkarırlar mı? Telefonun global versiyon olmaması ve unlocked şekilde gelmesini gerekçe gösterebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Herhangi bir sebep göstermeden iade edebilirsiniz ama SIM kart olayı sorun çıkartır mı onu bilmiyorum.

Oyla:

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya göz atın;

Burayı inceledim ve telefon için herhangi bir özel madde göremedim bu şartlara göre sim kart takmam sorun olmuyor çünkü belirtilmemiş

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Burayı inceledim ve telefon için herhangi bir özel madde göremedim bu şartlara göre sim kart takmam sorun olmuyor çünkü belirtilmemiş
Bende ayrıca bir araştırma yaptım SIM kartın sorun olmadığını yazmışlar, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Telefonu sıfırlayıp iade etme sebeplerinizi belirtin ve işleminizin onaylanmasını umut edin.

Oyla:

potanmitilla

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ayrıca bir araştırma yaptım SIM kartın sorun olmadığını yazmışlar, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Telefonu sıfırlayıp iade etme sebeplerinizi belirtin ve işleminizin onaylanmasını umut edin.
Teşekkür ederim hocam

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Mi hesap oturum açtınız mı?

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
hocam almama gibi bir lüksleri yok. Hepsiburada 2 şekilde satış yapar biri tedarikçi yani gittigidiyor gibi bağımsız şahıslar tarafından satış yapar diğeride kendi depolarında olan ürünleri kendileri gönderir. Sizinki yüksek ihtimal ilk söylediğim sizin yapacağınız eksiksiz bir şekilde ürünü iade butonunun vermiş olduğu kodla beraber kargo ile geri iade etmek ve bunu müşteri hizmetleriyle irtibata geçip bilgilendirmek. Kargon 3 iş günü içinde gider 2 iş günü içinde para hesabınıza yatar. Ben oğluma yaptığım bir kaç alışverişte iade etmek zorunda kaldım ordan tecrübeliyim :D

Oyla:
Üst Alt