MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bakın onu bilmiyodum hocam. 8.3 den direk install diyip yükleyecem mi 10.3 ü? O şekilde oluyosa tamamdır hocam

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur hocam bir sıkıntı olmaz. Nereye yüklensin diye bir soru gelirse recovery diyeceksiniz bu kadar

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Olur hocam bir sıkıntı olmaz. Nereye yüklensin diye bir soru gelirse recovery diyeceksiniz bu kadar
Bunu da aklımda bulunduracağım hocam teşekkür ederim tekrardan. Belki bu sürümde düzelir bir ihtimal şu karşı tarafın ses sekmesi sorunu

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Sekko hocam bugün Allah kısmet ederse temiz kurulum ile 11.0.3.0'ı yükleyecem. Size soracacağım bir soru bir de ricam var hocam. Sorum şu; 11.0.3.0'da değişen şeyler neler? Yani ne gibi düzenlemeler eklemeler değişiklikler var? Changelog'u bulamadım maalesef o yüzden size sormak istedim. Bir de merkezi saatin görselini atma şansınız var mı rica etsem merak ettim de hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sekko hocam bugün Allah kısmet ederse temiz kurulum ile 11.0.3.0'ı yükleyecem. Size soracacağım bir soru bir de ricam var hocam. Sorum şu; 11.0.3.0'da değişen şeyler neler? Yani ne gibi düzenlemeler eklemeler değişiklikler var? Changelog'u bulamadım maalesef o yüzden size sormak istedim. Bir de merkezi saatin görselini atma şansınız var mı rica etsem merak ettim de hocam

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merkezi saat bu şekilde, saat ortada, sebeke ve WiFi simgeleri solda.
Değişen en büyük şey izin yöneticisi. Değiştirince farkedeceksiniz güzel olmuş

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merkezi saat bu şekilde, saat ortada, sebeke ve WiFi simgeleri solda.
Değişen en büyük şey izin yöneticisi. Değiştirince farkedeceksiniz güzel olmuş

Tamamdır hocam teşekkürler sağolun. Şimdi buraya link atmak yasak (doğru yere mi bakıyorum diye size gösterecektim) ama eğer yanlış bakmadıysam bir çok hata düzeltilmiş söylediğinize ek olarak. Google Play yavaş indirme sorunu, arama geldiğinde ekranda anlık görünmemesi, bildirim çubuğunda bildirimi kapatsak bile bazen o bildirimin orda kalması (ve bu sorunların hepsi bende vardı hocam) Yeni ana ekran falan da yazıyor ama yükleyince görecez artık. En azından bir çok hata giderilmiş. Zaten hocam şunu da söyleyeyim çalışan bazı uygulamalarda işlevini yitirmeye, çalışmamaya başlamıştı. Dediğiniz gibi gerçekten de buglu bir sürüm.

Kusura bakmayın hocam şimdi 2 soru daha geldi aklıma. Artık utanmaya başladım size karşı ama mazur görün :))

-Initd injector'ü kurarken hata veriyor TWRP'de biliyosunuz. Yine sıralamaya göre kurup onu atlasak da modüllerden yüklesek kurulum bitince bir sorun olur mu?
-Root olarak 20.0'da mı kalayım yoksa 20.1'e geçeyim mi? En son problemliydi ama sormak istedim hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tamamdır hocam teşekkürler sağolun. Şimdi buraya link atmak yasak (doğru yere mi bakıyorum diye size gösterecektim) ama eğer yanlış bakmadıysam bir çok hata düzeltilmiş söylediğinize ek olarak. Google Play yavaş indirme sorunu, arama geldiğinde ekranda anlık görünmemesi, bildirim çubuğunda bildirimi kapatsak bile bazen o bildirimin orda kalması (ve bu sorunların hepsi bende vardı hocam) Yeni ana ekran falan da yazıyor ama yükleyince görecez artık. En azından bir çok hata giderilmiş. Zaten hocam şunu da söyleyeyim çalışan bazı uygulamalarda işlevini yitirmeye, çalışmamaya başlamıştı. Dediğiniz gibi gerçekten de buglu bir sürüm.

Kusura bakmayın hocam şimdi 2 soru daha geldi aklıma. Artık utanmaya başladım size karşı ama mazur görün :))

-Initd injector'ü kurarken hata veriyor TWRP'de biliyosunuz. Yine sıralamaya göre kurup onu atlasak da modüllerden yüklesek kurulum bitince bir sorun olur mu?
-Root olarak 20.0'da mı kalayım yoksa 20.1'e geçeyim mi? En son problemliydi ama sormak istedim hocam
Initi magiskten kurun cihaz açıldıktan sonra
Root 20.0da kalabilirsiniz. Bazen rootu gormemesi sorunu oluyor, ben beta 20.2 sürümünü kullanıyorum. Siz 20.0 kurun problem yaşarsanız link atarim

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Initi magiskten kurun cihaz açıldıktan sonra
Root 20.0da kalabilirsiniz. Bazen rootu gormemesi sorunu oluyor, ben beta 20.2 sürümünü kullanıyorum. Siz 20.0 kurun problem yaşarsanız link atarim

Tamamdır hocam dediğiniz gibi yapacam sağolun. Rom yüklemenin bana kalırsa en zor ve sıkıcı yanı yedek almak. Gerçekten şu an onunla uğraşıyorum temiz kurulum yapmak istediğim için ve can sıkıcı bir durum ama mecburen uğraşmak zorundayım :))

Tekrardan teşekkürler hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tamamdır hocam dediğiniz gibi yapacam sağolun. Rom yüklemenin bana kalırsa en zor ve sıkıcı yanı yedek almak. Gerçekten şu an onunla uğraşıyorum temiz kurulum yapmak istediğim için ve can sıkıcı bir durum ama mecburen uğraşmak zorundayım :))

Tekrardan teşekkürler hocam
Estağfurullah, yedekle ile ilgili kısıma tamamen katılıyorum

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Estağfurullah, yedekle ile ilgili kısıma tamamen katılıyorum

Hocam bir de Genom kerneli kurayım mı sizce? Yani gereği var mı yoksa stock kernel ile kullanabilir miyim? Performans açısından nasıllar? 11.0.3.0'da kernel sorunu düzeltildi diye biliyorum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam bir de Genom kerneli kurayım mı sizce? Yani gereği var mı yoksa stock kernel ile kullanabilir miyim? Performans açısından nasıllar? 11.0.3.0'da kernel sorunu düzeltildi diye biliyorum
Size kalmış hocam biraz kullanıp deneyimleyin. Beğenmezseniz kurarsanız. Batarya modu ve oyun modu için kullanıyorum ben

Üst Alt