Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum
Acaba bu telefona magisk modülu kurarak yapay zeka ekleyebilirmiyiz MIUI eu da var fakat pek başarılı değil uygulamari daha hızlı açsın acaba magiskde böyle bir mod var mi
Hangi redmi note 5 dan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama hindistan menşeli redmi note 5 ile redmi 5 plus aynı telefon ve ikisi de miui 11 android 8. Redmi Note 5 pro ise o snapdragon 636 kullanıyor ve snapdragon 636 olan telefonlara genel olarak android 9 verdi xiaomi ve 6gb ram seçeneği olan bir telefon donanım olarak üstün olduğu kesin ama redmi note 5 pro zaten adamlar yıkmaya çalıştıkça yıkılmayacak bir telefon çünkü çok sağlam developerları var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi note 5 pro nun ilk arb kullanılan xiaomi telefonu olduğunu hatırlatayım adamlar çok denedi sağutmayı çok fazla telefon brick oldu ama o tarafta çok sağlam developerlar olduğu için bu problemleri bile çözdüler.
Arkadaşlar benim telefonda OrangeFox kurulu ve ben romu kuramıyorum. xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1.zip isimli romu kurunca flaşlama esnasında OTA hatası veriyor. Sistem açılışında da Google hizmetleri çöküyor ve telefon çalışmıyor. vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99.tgz uzantılı recovery romu da OrangeFox ile flaşlayamıyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar benim telefonda OrangeFox kurulu ve ben romu kuramıyorum. xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1.zip isimli romu kurunca flaşlama esnasında OTA hatası veriyor. Sistem açılışında da Google hizmetleri çöküyor ve telefon çalışmıyor. vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99.tgz uzantılı recovery romu da OrangeFox ile flaşlayamıyorum. Ne yapmam lazım?