Güle güle kullanınhocam yardımınız için teşekkürler telefona stock flashlayıp tekrar orange fox atıp kurdum romu düzeldi
Uygulamaları kilitlemeyi denediniz mi?Bu romu kullanıyorum ancak şu telefonda gıcık olduğum bir durum var,uygulamalar arası geçişlerde sayfalar yeniden yükleniyor..örneğin tarayıcıdasınız hemen facebooka geçip tekrar tarayıcıya döndüğünüzde sayfa yeniden yükleniyor.. yani bunu neden yapar anlamadım 3-32 gb cihaz olduğu için olabilir mi?
4-64 gb kullananlar da durum nedir?
Evet ramden dolayı olabilir. Tarayıcı Facebook Pubg Cod gibi gibi uygulamalar ve oyunlar yüksek ram gerektirir. Ram yetersiz kaldığında önde kullandığınız uygulamayı düzgün kullanmayı sağlamak için önceki uygulamaları kapatır cihazBu romu kullanıyorum ancak şu telefonda gıcık olduğum bir durum var,uygulamalar arası geçişlerde sayfalar yeniden yükleniyor..örneğin tarayıcıdasınız hemen facebooka geçip tekrar tarayıcıya döndüğünüzde sayfa yeniden yükleniyor.. yani bunu neden yapar anlamadım 3-32 gb cihaz olduğu için olabilir mi?
4-64 gb kullananlar da durum nedir?
Evet ramden dolayı olabilir. Tarayıcı Facebook Pubg Cod gibi gibi uygulamalar ve oyunlar yüksek ram gerektirir. Ram yetersiz kaldığında önde kullandığınız uygulamayı düzgün kullanmayı sağlamak için önceki uygulamaları kapatır cihaz
Geliştirici seçeneklerini açınOyun falan oynamam telefonda, örneğin tarayıcı da bu sayfa açık, şimdi facebook uygulamasına geçip tekrar bu sayfaya döndüğümde bile bu sayfa yeniden yükleniyor...bahsettiğim konu bu..
Eray uygulama kitleme derken yapmadım hiç onu..
Standart sınır seçili ancak bu romda miui optimizasyon bölümü nerde ki?Geliştirici seçeneklerini açın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkaplan işlem sınırını kontrol edin. Miui optimizasyonu kapalıysa açın birde öyle deneyin