MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

esaret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Colak
Cihazım
disscovery
Konular
0
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben bu romun yedeğini aldım orangefox ile android 10 tabanlı bir romu yükleyip kullanıyorum sonra recoveryden bu yedeği geri yüklüyorum fakat giriş ekranında şifremi kabul etmiyor. Romu şifresiz olarak da yedeklesemde giriş ekranında tekrar şifre istiyor bu sorunun bir çözümü varmı acaba. Amacim android 10 tabanlı romları deneyip sorunsuzu bulmak ama sorun oluncada Bu roma hemen geri dönmek

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben bu romun yedeğini aldım orangefox ile android 10 tabanlı bir romu yükleyip kullanıyorum sonra recoveryden bu yedeği geri yüklüyorum fakat giriş ekranında şifremi kabul etmiyor. Romu şifresiz olarak da yedeklesemde giriş ekranında tekrar şifre istiyor bu sorunun bir çözümü varmı acaba. Amacim android 10 tabanlı romları deneyip sorunsuzu bulmak ama sorun oluncada Bu roma hemen geri dönmek
yedek alırken mi hesap, google hesabından çıkış yap. ayrıca kilit ekranında şifre varsa kaldır.. parmak izi veya yüz tanıma varsa kaldır. bu şekilde yedek alıp deneyebilirsiniz.
Kendi deneyimlerimde ki nerdeyse hergün rom değiştiriyorum ama sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım. ekran kilidi yok ben de.

esaret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Colak
Cihazım
disscovery
Konular
0
Tşk ettim dediğiniz gibi yapınca oldu

nuhababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuh Mehmet
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Merhaba. Ben bu romu kuracağım ama hangisi daha iyi, akıcı, hızlı 11.0.3.0 mı 11.0.2.0? 11.0.3.0 da genom vs. Kerneli kurmaya gerek var mı? Bunlara spectrum modu kurabilir miyim?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhaba. Ben bu romu kuracağım ama hangisi daha iyi, akıcı, hızlı 11.0.3.0 mı 11.0.2.0? 11.0.3.0 da genom vs. Kerneli kurmaya gerek var mı? Bunlara spectrum modu kurabilir miyim?
Hepsine kurabilirsiniz. 11.2ye kurmazsaniz telefon açılmaz. Diğerine istek dahilinde

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
11.0.2.0 sürümünü öneririm

nuhababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuh Mehmet
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Sekko hocam merhaba romun 11.0.3.0 versiyonunu kurdum. Romdan ve özelliklerinden çok memnunum ayrıca spectrum modunu da kurdum. Rom ile ilgili 3 adet sorunum var.
1.si telefonu masanın üzerine düz bir şekilde koyup hiç ellemediğimde kendi kendine ekran açılıyor bildirim falan gelmediği halde. Yüz tanıma kullanıyorum ve telefonu kaldırınca ekran açılsın özelliği kapalı. Gece telefonun şarjı yüzde 40 azalmış, internet vs. kapalıydı.
2.si YoWhatsapp kullanıyorum eski romumda bildirimleri sorunsuzca gelirdi. Şuan da yowhatsappın hiçbir bildirimi eğer uygulamayı ben açmadıysam gelmiyor. Ayarlardan yowhatsapp a tüm izinleri ve otomatik başlatmayı verdim ama yine de gelmiyor.
3.sü mi band 4 kullanıyorum, mi fit uygulaması ve bluetooth gerekmekte mi band 4 için. Eskiden mi fite otomatik başlatma verirdim son uygulamalardan kapattığım halde sonrasında kendi arkaplanda açılıp bluetootha bağlanırdı. Şuanda bu olmuyor uygulama açıkken mi banda bağlanıyor ama kapatınca tekrar kendi kendine açılıp bağlanmıyor.
MIUI güç tasarrufunda hepsi de. Eskiden de böyleydi diye hatırlıyorum Abimde de redmi 5 plus global var onun whatsappında ne otomatik başlatma açık ne de güç tasarrufu kapalı ancak ona mesajlar normal bir şekilde geliyor. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
nuhababa cihazınızın mobil bağlantısı yada wifi kapalı olsa bile çekim şartlarından dolayı gece şarj fazla yiyebilir , aynı romda gece %3 sarj yiyor bende . gece yatmadan 2gye almayı deneyebilirsiniz. hücresel bekleme 4gde fazla olacaktır .
SON uygulamalarda mifit uygulamasını kilitleyebilirsiniz kapanmaması için

nuhababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuh Mehmet
Cihazım
Mi5S
Konular
3
hocam sorun şarj yemesi değil gece veya sabah durduk yere ekran açılıyor yani tek sorun şarj değil, %3 ile %40 sadece 4g nin fark ettireceğini düşünmüyorum. whatsapp ı nasıl halledeceğim? durduk yere açılma sorununu nasıl halledeceğim?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam sorun şarj yemesi değil gece veya sabah durduk yere ekran açılıyor yani tek sorun şarj değil, %3 ile %40 sadece 4g nin fark ettireceğini düşünmüyorum. whatsapp ı nasıl halledeceğim? durduk yere açılma sorununu nasıl halledeceğim?
Sensörü kalibre edin sensörden de olabilir.

Üst Alt