Sekko hocam merhaba romun 11.0.3.0 versiyonunu kurdum. Romdan ve özelliklerinden çok memnunum ayrıca spectrum modunu da kurdum. Rom ile ilgili 3 adet sorunum var.
1.si telefonu masanın üzerine düz bir şekilde koyup hiç ellemediğimde kendi kendine ekran açılıyor bildirim falan gelmediği halde. Yüz tanıma kullanıyorum ve telefonu kaldırınca ekran açılsın özelliği kapalı. Gece telefonun şarjı yüzde 40 azalmış, internet vs. kapalıydı.
2.si YoWhatsapp kullanıyorum eski romumda bildirimleri sorunsuzca gelirdi. Şuan da yowhatsappın hiçbir bildirimi eğer uygulamayı ben açmadıysam gelmiyor. Ayarlardan yowhatsapp a tüm izinleri ve otomatik başlatmayı verdim ama yine de gelmiyor.
3.sü mi band 4 kullanıyorum, mi fit uygulaması ve bluetooth gerekmekte mi band 4 için. Eskiden mi fite otomatik başlatma verirdim son uygulamalardan kapattığım halde sonrasında kendi arkaplanda açılıp bluetootha bağlanırdı. Şuanda bu olmuyor uygulama açıkken mi banda bağlanıyor ama kapatınca tekrar kendi kendine açılıp bağlanmıyor.
MIUI güç tasarrufunda hepsi de. Eskiden de böyleydi diye hatırlıyorum Abimde de redmi 5 plus global var onun whatsappında ne otomatik başlatma açık ne de güç tasarrufu kapalı ancak ona mesajlar normal bir şekilde geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.