Xiaominin orijinal tarayıcısı normal MIUI 11 sürümünde adblock diye bir şey yok fakat MIUI eu sürümünde tarayıcı ile birlikte adblock geliyor ve kapanmıyorHangi tarayıcı. Ekran görüntüsü atar mısınız. İndirip bakayım
Hocam ben onu sistemden komple kaldırıyorum. Baska tarayıcı deneseniz opera gibi. Reklam ayarını manuel açıp kapayabileceginiz?Xiaominin orijinal tarayıcısı normal MIUI 11 sürümünde adblock diye bir şey yok fakat MIUI eu sürümünde tarayıcı ile birlikte adblock geliyor ve kapanmıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet öyle olur ama telefondaki tarayıcıdan memnunum o yüzden silmek istemiyordumHocam ben onu sistemden komple kaldırıyorum. Baska tarayıcı deneseniz opera gibi. Reklam ayarını manuel açıp kapayabileceginiz?
Üst ya da alt sürümünü kurmayı deneyin. Apk sitelerinden bulabilirsinizEvet öyle olur ama telefondaki tarayıcıdan memnunum o yüzden silmek istemiyordum
Eu rom da o seçenek ayarlardan kaldırıldı pek mümkün değil.Sekko Hocam merhaba MIUI optimizasyon seçeneğini kapatmam gerekiyor ancak geliştirici seçenekleri kısmında yok. Normalde olurdu. Nerede acaba ?
Kernel dosyaları için de Mod - Redmi 5 Plus Spectrum Mod [Denge/Tasarruf/Güç][ROOT][KERNEL][MIUI 10/11] bu konudakileri uyguladım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Linkteki rom dosyasını, magisk (root) dosyasını ve Kernel dosyasını indiriyoruz. Kernel dosyasını zipten çıkarıyoruz.
-Telefonu recovery modunda ( önerilen orangefox 8.3 yada 10.3 rs) başlatıyoruz.
Orangefox
-Wipe - advanced wipe bölümüne girip
System, data, dalvik art, cache siliyoruz
İnstall bölümüne giriyoruz
-Rom dosyasını yüklüyoruz
-Magisk 20.0 yüklüyoruz
-Kernel dosyalarını sırasıyla yüklüyoruz
Initd injector
İnitd config
Genom
-Reboot system yapıyoruz.
Wowifi ayarında mi durduruldu alıyorsunuzHocam merhaba,
Yukarıda yer alan Rom u yükledim (xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1). Yükleme esnasında da talimatları aynen uyguladım.
Kernel dosyaları için de Mod - Redmi 5 Plus Spectrum Mod [Denge/Tasarruf/Güç][ROOT][KERNEL][MIUI 10/11] bu konudakileri uyguladım.
Yükleme tamamlandı ve telefonu kullanıyorum. Fakat Sim Kart & Mobil ağlar kısmında ayar yapmaya çalıştığım zaman "com.android.phone" durduruldu hatası alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Yoksa yüklediğim rom da yukarıki kernel i yüklememem mi gerekiyordu?
Evet HocamWowifi ayarında mi durduruldu alıyorsunuz