MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Hangi tarayıcı. Ekran görüntüsü atar mısınız. İndirip bakayım
Xiaominin orijinal tarayıcısı normal MIUI 11 sürümünde adblock diye bir şey yok fakat MIUI eu sürümünde tarayıcı ile birlikte adblock geliyor ve kapanmıyor

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Xiaominin orijinal tarayıcısı normal MIUI 11 sürümünde adblock diye bir şey yok fakat MIUI eu sürümünde tarayıcı ile birlikte adblock geliyor ve kapanmıyor
Hocam ben onu sistemden komple kaldırıyorum. Baska tarayıcı deneseniz opera gibi. Reklam ayarını manuel açıp kapayabileceginiz?

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Hocam ben onu sistemden komple kaldırıyorum. Baska tarayıcı deneseniz opera gibi. Reklam ayarını manuel açıp kapayabileceginiz?
Evet öyle olur ama telefondaki tarayıcıdan memnunum o yüzden silmek istemiyordum

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3

nuhababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuh Mehmet
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Sekko Hocam merhaba MIUI optimizasyon seçeneğini kapatmam gerekiyor ancak geliştirici seçenekleri kısmında yok. Normalde olurdu. Nerede acaba ?

shmsnvrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şehmus
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Hocam merhaba,
Yukarıda yer alan Rom u yükledim (xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1). Yükleme esnasında da talimatları aynen uyguladım.

-Linkteki rom dosyasını, magisk (root) dosyasını ve Kernel dosyasını indiriyoruz. Kernel dosyasını zipten çıkarıyoruz.
-Telefonu recovery modunda ( önerilen orangefox 8.3 yada 10.3 rs) başlatıyoruz.

Orangefox
-Wipe - advanced wipe bölümüne girip
System, data, dalvik art, cache siliyoruz
İnstall bölümüne giriyoruz
-Rom dosyasını yüklüyoruz
-Magisk 20.0 yüklüyoruz
-Kernel dosyalarını sırasıyla yüklüyoruz
Initd injector
İnitd config
Genom
-Reboot system yapıyoruz.
Kernel dosyaları için de Mod - Redmi 5 Plus Spectrum Mod [Denge/Tasarruf/Güç][ROOT][KERNEL][MIUI 10/11] bu konudakileri uyguladım.
Yükleme tamamlandı ve telefonu kullanıyorum. Fakat Sim Kart & Mobil ağlar kısmında ayar yapmaya çalıştığım zaman "com.android.phone" durduruldu hatası alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Yoksa yüklediğim rom da yukarıki kernel i yüklememem mi gerekiyordu?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam merhaba,
Yukarıda yer alan Rom u yükledim (xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1). Yükleme esnasında da talimatları aynen uyguladım.

Kernel dosyaları için de Mod - Redmi 5 Plus Spectrum Mod [Denge/Tasarruf/Güç][ROOT][KERNEL][MIUI 10/11] bu konudakileri uyguladım.
Yükleme tamamlandı ve telefonu kullanıyorum. Fakat Sim Kart & Mobil ağlar kısmında ayar yapmaya çalıştığım zaman "com.android.phone" durduruldu hatası alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Yoksa yüklediğim rom da yukarıki kernel i yüklememem mi gerekiyordu?
Wowifi ayarında mi durduruldu alıyorsunuz

Üst Alt