MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhabalar redmi 5 plus cihazıma gelen güncelleme bildirimiyle güncelleme yaptım ve ekran dokunmatigi teklemeye başladı internetten biraz bilgi edinip bir önceki güncellemeye geri döndüm fakat sorun devam etti şuan bu rom'u kursam düzelir mi sorun acaba?
Sorun donanımsal garanti varsa garantiye gönderin. Dokunmatik sorunu Redmi 5 Plus ta kronik. Aynı sorun bende de var, garantiye göndermek için üşeniyorum

aliarpak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Sorun donanımsal garanti varsa garantiye gönderin. Dokunmatik sorunu Redmi 5 Plus ta kronik. Aynı sorun bende de var, garantiye göndermek için üşeniyorum
Garantisi var fakat faturası kayıp garanti belgesini yalnız kabul etmiyorlarmış. Yani bir servis bu sorunu düzeltebilir mi bu romu kursam boşuna mı olur?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Garantisi var fakat faturası kayıp garanti belgesini yalnız kabul etmiyorlarmış. Yani bir servis bu sorunu düzeltebilir mi bu romu kursam boşuna mı olur?
Denediğim bütün romlarda sorun devam ediyor, en az bu romda oluyor ama yinede oluyor, bitiyor diyemem. Aldığınız yerden faturayı temin etme yoluna gidebilirsiniz

aliarpak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Denediğim bütün romlarda sorun devam ediyor, en az bu romda oluyor ama yinede oluyor, bitiyor diyemem. Aldığınız yerden faturayı temin etme yoluna gidebilirsiniz
Anladım her şey için çok teşekkürler :)

berkanaydin94

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkan
Cihazım
Redmi5 plus
Konular
0
Sekko hocam. Dün kurduğum rom harika çalışıyor. Resmen ilk aldığım zamandan bile hızlı ve stabil çalışıyor. Ellerinize sağlık.

aliarpak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Sekko hocam. Dün kurduğum rom harika çalışıyor. Resmen ilk aldığım zamandan bile hızlı ve stabil çalışıyor. Ellerinize sağlık.
Hangi rom bana da atabilir misiniz? bende kurmayı düşünüyorum telefon aşırı yavaşladı

aliarpak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Konudaki romu bahsediyor sanırım. Sizin telefon neden yavaşladı
en son gelen mi güncellemesini yaptım ve nedenini anlamadığım bir şekilde yavaşladı güncellemeyi geri aldım bir önceki güncellemeyi tekrar yükledim ama düzelmedi sanırım konudaki romu yükleyeceğim bu gece fakat önceki romu flashlama yoluyla yapmıştım sanırım bu biraz daha karışık karnel olayları falan umarım yapabilirim :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
en son gelen mi güncellemesini yaptım ve nedenini anlamadığım bir şekilde yavaşladı güncellemeyi geri aldım bir önceki güncellemeyi tekrar yükledim ama düzelmedi sanırım konudaki romu yükleyeceğim bu gece fakat önceki romu flashlama yoluyla yapmıştım sanırım bu biraz daha karışık karnel olayları falan umarım yapabilirim :)
11.0.3.0 bağlantısındaki romda kernel şartı yok

Üst Alt