Magisk Modüller kısmında görünüyorsa olmuştur
Ekran görüntüsü atabilir misiniz
Hocam hiç bir sıkıntı yok güle güle kullanınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyrun hocam durum bu
Hocam hiç bir sıkıntı yok güle güle kullanın
Çalışması gereken herşeyin çalıştığını gördüğüm için okey dedim.modullerde yoksa o modül çalışmıyordur ama herşey çalıştığına göre demekki anahtar görevde değil. Modüllere girip + ile spectrum dosyasının içindeki modülü yüklemeyi deneyin son olarak. Çünkü o 2.1 sürümü güncel olan ise 3.2 sanırım. O yüzden yuklenmemis olabilir. Modüllerden spectrum dosyasının içindeki yüklemeyi deneyinTeşekkür ederim hocam. Merak ettiğim için sormak istiyorum. Modüllerde görünmüyor olması çalışmasına engel değil mi pek anlayamadım o kısmı? Sorun yok dediğiniz için bilgi sahibi olmak amacıyla sormak istedim.
Çalışması gereken herşeyin çalıştığını gördüğüm için okey dedim.modullerde yoksa o modül çalışmıyordur ama herşey çalıştığına göre demekki anahtar görevde değil. Modüllere girip + ile spectrum dosyasının içindeki modülü yüklemeyi deneyin son olarak. Çünkü o 2.1 sürümü güncel olan ise 3.2 sanırım. O yüzden yuklenmemis olabilir. Modüllerden spectrum dosyasının içindeki yüklemeyi deneyin
Hayır Magiske girin çıkardığınız dosyanın içindeki İnitd injector 2.3 dosyasını magisk ile yükleyinSizin verdiğiniz spectrumu değil mi hocam? Telefondan hafıza kartına atmıştım romu kurarken ordan yine sırasıyla inject ile config i yükleyeyim