Romdan bahsediyorum hocam sadece benMiui11den mi bahsediyorsunuz romdan mi?
Betasini kullanmış olabilir misiniz? Bu stabil rom. Bu rom 2 saatliğine verildi geri çekildi. Yani çoğu kişi kullanma imkanı bulamadıRomdan bahsediyorum hocam sadece ben
Yok hocam telegramda kanaldan alip indirmistim zaten ama dedigim sekilde olmuştu ama en iyisi arkadaşlar kullansinBetasini kullanmış olabilir misiniz? Bu stabil rom. Bu rom 2 saatliğine verildi geri çekildi. Yani çoğu kişi kullanma imkanı bulamadı
Hocam yüksek ihtimal ile bu rom ile başka bir port romu karıştırıyorsunuz. Rom stabil çalışıyor hiçbir sorunu yok sadece kernel yüklemez iseniz rom hiç açılmıyor okadar. 1 haftadır kullanıyorum bahsettiğiniz sorunlar yokYok hocam telegramda kanaldan alip indirmistim zaten ama dedigim sekilde olmuştu ama en iyisi arkadaşlar kullansin
Biliyorum hocam ünlem isareti ile system destruyed yazıyor ekrandaHocam yüksek ihtimal ile bu rom ile başka bir port romu karıştırıyorsunuz. Rom stabil çalışıyor hiçbir sorunu yok sadece kernel yüklemez iseniz rom hiç açılmıyor okadar. 1 haftadır kullanıyorum bahsettiğiniz sorunlar yok
Sifir kurulumsuz hic bir zaman yazılım kurmam zatende en iyisi sizin dediğiniz gibi olsun teşekürler ilgilendiğiniz içinKurulum yaparken 4 wipe yaptınız mı
Sizin dediğiniz gibi olsun hocam yorumlarınız dursun isteyen kullansın istemeyen kullanmasın ben sorunsuz kullanıyorum her rom her cihazda aynı tepkiyi vermeyebiliyor malesef. Bataryanın durumu, cihazın ne kadar yıpranmış olduğu bu gibi şeyler de etken. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum, kimseye de baskı yapmıyorum kullanın diye herkes istediğini yapmakta özgürdürSifir kurulumsuz hic bir zaman yazılım kurmam zatende en iyisi sizin dediğiniz gibi olsun teşekürler ilgilendiğiniz için