Sohbet Redmi 5 Plus cepport Stoklarına Geldi Ama . . .

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Redmi 5 Plus çoğu yerde 1200₺ ve (çift kameralı olan hariç) diğer tüm modellerinden zaten Band 20 yok ucuz olan yerden alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dönüştürücü dert etmeyin zaten Xiaomi orijinal şarj aletleri kutudan çıkan hemen bozuluyor Ugreen veya diğer markaların QC destekli şarj aletleri de mevcut bizim prize göre

Hocam Çin den gelmesi Global olması çok fark etmiyor hatta hiç fark etmiyor aynı cihaza 400₺ fazla ödemek akıl kârı değil zaten hepimiz bootloader açıp rom atıyoruz

Örnek benim Mi5 zaten Mi5 sadece 3/32 olanlar global di benim 3/64 olanların hepsi Çin benim de Çin ama Global rom var değişen bir şey yok aynı cihaz

Birde artık band20 yok diye dert etmeyin bence çünkü çoğu ilde zaten 3G 4G den daha performanslı 4G yazıyor ama ne 4G

Mi A1
Mi 6
Mi 5
Redmi 5 Plus (yan komşuda)

Bu 4 cihaz da da bir test yaptım mini bir test

İnegöl de hemen belediye oradaki baz istasyonu dibinde denedim 4 cihaz da ki Mi5 de Band 20 yok diğerlerinde yok büyük ihtimalle sadece A1 de var hepsi de 4G de 10 12 mbps 3g de 20 30 mpbs gibi sonuçlar verdi Vodafone da Turkcell de de bu sonuçların 5-10 üstünü verdi

Yani demem o ki bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde 4G falan hikaye beklemeyin o kadar hızlı bir şey

Almaya ramak kala zaten kendi kendime dedim ki hocam ; "Çin veya Global Versiyon önemli değil. 2 kısmende olsa ayrı ama bi yandan da aynı olan cihaz yapmışlar. Ve her iki türden cihazı da kullanıyor insanlar. Çin versiyonda olsa Global Versiyonda olsa sorun değil." dedim. Cihaz geldi ve Global Versiyon 4/64 Redmi 5 Plus :) Çin Versiyonu gelse de kullanacaktım sorun olmazdı. %51 Global Versiyon %49 Çin Versiyondu gönlüm. O %1'lik oranla geldi o Global Versiyon bana :)

Bu arada bende 3G'de kullanıyorum.

panderma

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nejat
Cihazım
mi5 plus
Konular
0
1219 lira ile geçen ayın 24 ünde sipariş verip aldığıma bir kere daha sevindim .

Doların 5 lirayı geçtiği bir dönemyiz sene sonu 6 lirayı bulur. ithaledilen ve ihtiyacınız olan bütün ürünleri bir an evvel alın yoksa bu fiyatlarında çok ararız.

Doların 1.4 lira olduğu dönemlerde elektronik cihaz alırken bir canadalı kadar düşünüyorduk şimdi gidişat kötü . Umarım Venezuelalı gibi olmayız.
Geçen ayın on sekizinde 1209 TL aldım şu an siteye bakınca fiyatın 1329 TL olduğunu gördüm. Yirmi iki günde yüzde on artmış.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Geçen ayın on sekizinde 1209 TL aldım şu an siteye bakınca fiyatın 1329 TL olduğunu gördüm. Yirmi iki günde yüzde on artmış.

E artıyor tabi. Biz biraz geç kaldık ama, yapacak bişey yok maalesef.

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Hepsiburada global sürüm satıyormuş. Şahsen bana öyle geldi.

Cihazınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Aramıza hoş geldiniz :)
Teşekkür ederim

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11

Dolar 5.54 beyler alın alacaksınız şimdi 1400 1500 verin alın önümüzdeki birkaç kaç aya 2000 olur bu gidişle . Çin'in asgari ücretinin altına indik fakir bir ülkeyiz artık 280 dolar asgari ücret oldu ülkede.

Böbreği satıp dolar alın ciddi yatırım tavsiyesi değildir!!

Üst Alt