Sohbet Redmi 5 Plus cepport Stoklarına Geldi Ama . . .

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Ben biraz geç kaldım ama bazen para olmayınca olmuyor işte hocam. Napalım. Yapacak bişey yok. E yoktan da var edemeyeceğimize göre. Hani bide inatla cepport'dan almamın sebebi ise şu ; Hem bu forumun, miui.türkiye'nin satıcısı, hem de çok popüler, herkesin önerdiği, tercih ettiği bir satıcı.

Ben de cepporttan almak istiyordum lakin siyahı kalmamıştı. Eski telefonum da kırıldığı için beklemeyip; eBay güvencesi altında GittiGidiyor da %99 satış başarısı yakalamış bir firmadan aldım gayet memnunum .

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Sizden yardım istiyorum aslında şuan. Alabileceğim yerler var mı bildiğiniz ? Hani bi link olur bişey olur, bana bi yol gösterseniz hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuza burayı buldum ama tanınan bi satıcı değil gibi galiba. Üstelik global versiyon olup olmadığını bile bilmiyoruz

Bu konudaki arkadaşa verdiğimiz tavsiyeleri dikkate alabilirsin. Benim aldığım link sanırım ürün satıcıda tükendiği için kapanmış olarak gözüküyor.

Soru - xiaomi redmi 5 plus soru

Bu platformda da satış yapan arkadaşlar var okudugum kadarı ile alanlar gayet memnun almadan önce burada bulunsaydım ondan almayı da tercih edebilirdim kapıda ödeme yapılabiliyor açıp bakıp sagını solunu kurcalayıp kargocuya parayı öyle verebilirsiniz. Veyahut bazı kredi kartlarına 100 lira hediye çeki yada indirim gibi secenekler sunan siteler var . tabi bu size kalmış bir durum nasıl içinize sinecekse öyle alın.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Mkalkan21 hoho Hocalarım daha ucuza buldum ama hani farklı farklı satıcılar. İçime hiç sinmedi. Hani içimden bi his sanki başka yerden alırsam bi sorun, sıkıntı çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden daha da fazla artmadan fiyatı ben Cepport'dan alayım. Belki yaptığım şey aptallık olucak, ahmaklık olucak ama, en azından bildiğim, tanıdığım bir yerden almış olucam. Şuan cepport'da renk seçme yeri kapalı. O açılsın, siyahını seçip alıcam direk.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mkalkan21 hoho Hocalarım daha ucuza buldum ama hani farklı farklı satıcılar. İçime hiç sinmedi. Hani içimden bi his sanki başka yerden alırsam bi sorun, sıkıntı çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden daha da fazla artmadan fiyatı ben Cepport'dan alayım. Belki yaptığım şey aptallık olucak, ahmaklık olucak ama, en azından bildiğim, tanıdığım bir yerden almış olucam. Şuan cepport'da renk seçme yeri kapalı. O açılsın, siyahını seçip alıcam direk.
Bazen fiyat değil satıcı önemlidir hocam.
Gönlünüz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Parası biraz fazla olsun ama içiniz rahat olsun diyeyim kısaca :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bazen fiyat değil satıcı önemlidir hocam.
Gönlünüz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Parası biraz fazla olsun ama içiniz rahat olsun diyeyim kısaca :)

Kesinlikle hocam. Bende içime sinen ne ise onu yapıcam. Varsın 100-200 TL daha verelim. Sıkıntı değil. Konuyu açtığımda veremem diyodum ama artık o kadar sabrım kalmamış ki hocam, siz anlayın yani :)

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Kesinlikle hocam. Bende içime sinen ne ise onu yapıcam. Varsın 100-200 TL daha verelim. Sıkıntı değil. Konuyu açtığımda veremem diyodum ama artık o kadar sabrım kalmamış ki hocam, siz anlayın yani :)
Alışveriş işleri farklıdır hocam. Bazen anlık düşünmek zorunda kalabiliyorsunuz :)
Karar verdiyseniz hayırlı olsun şimdiden :)

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Telefon ile ilgili sende şu şöyle mi bu böyle mi gibi sorularını cihaz eline ulaşınca yanıtlayabilirim.

Şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6

ben burayı buldum en kısa sürede almayı düşünüyorum bakabilirsin iyi forumlar

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Mkalkan21 hoho Hocalarım, ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok sağolun. Destekleriniz ve yardımlarınız için. Muhtemelen soracağım sorular olucak evet. Bakalım artık hayırlısı. Cihazı bi alalım da, Allahın izni ile :)

-Renk seçme yeri yok cepport'da, çok garip bi şekilde. Anlamadım.

Üst Alt