- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben çarşamba 1300 TL kvk garantili aldım cepporttan, cihaz global versiyon fakat dönüştürücü ile geldi.
Anladım hocam sağolun. Teşekkürler. Bende dün sipariş ettim. Haftasonuna, daha doğrusu pazara yakalandığımız için biraz geç gelecek cihaz. Bende KVK Garantili Global Versiyon satan bi satıcı buldum, sipariş ettim. Bende cepport'dan alacaktım ama, adamlar 200 tane stok getirmiş, hepsi gold
Bende vazgeçtim. Siyah model ne zaman gelir diye sordum, belli bi tarih yok demişlerdi. Bende daha fazla beklemeden, bi yer buldum aldım hemen
Bu arada sizin de cihazınız hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de bu konuyu merak ediyorum. Az önce aklıma geldi, Hepsiburada'ya bir yardım talebi gönderdim. Cevap gelirse paylaşacağım. Telefonu ben de kısa sürede almak istiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam hepsiburada ile falan hiç uğraşmayın bence. Hani muhtemelen Çin versiyonu gelecektir. Bide şöyle bişye söyleyeyim ;
Vodafone kullanmıyorsanız, zaten sorun olmaz. Hani isterseniz yine alabilirsiniz hepsiburada'dan ama Vodafone kullanıyorsanız, ya Turkcell'e geçin, ya da KESİNLİKLE Global Versiyon alın.