Sohbet Redmi 5 Plus cepport Stoklarına Geldi Ama . . .

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam ben çarşamba 1300 TL kvk garantili aldım cepporttan, cihaz global versiyon fakat dönüştürücü ile geldi.

Anladım hocam sağolun. Teşekkürler. Bende dün sipariş ettim. Haftasonuna, daha doğrusu pazara yakalandığımız için biraz geç gelecek cihaz. Bende KVK Garantili Global Versiyon satan bi satıcı buldum, sipariş ettim. Bende cepport'dan alacaktım ama, adamlar 200 tane stok getirmiş, hepsi gold :)

Bende vazgeçtim. Siyah model ne zaman gelir diye sordum, belli bi tarih yok demişlerdi. Bende daha fazla beklemeden, bi yer buldum aldım hemen :)

Bu arada sizin de cihazınız hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu konuyu merak ediyorum. Az önce aklıma geldi, Hepsiburada'ya bir yardım talebi gönderdim. Cevap gelirse paylaşacağım. Telefonu ben de kısa sürede almak istiyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam hepsiburada ile falan hiç uğraşmayın bence. Hani muhtemelen Çin versiyonu gelecektir. Bide şöyle bişye söyleyeyim ;

Vodafone kullanmıyorsanız, zaten sorun olmaz. Hani isterseniz yine alabilirsiniz hepsiburada'dan ama Vodafone kullanıyorsanız, ya Turkcell'e geçin, ya da KESİNLİKLE Global Versiyon alın.

yigiteydemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Anladım hocam sağolun. Teşekkürler. Bende dün sipariş ettim. Haftasonuna, daha doğrusu pazara yakalandığımız için biraz geç gelecek cihaz. Bende KVK Garantili Global Versiyon satan bi satıcı buldum, sipariş ettim. Bende cepport'dan alacaktım ama, adamlar 200 tane stok getirmiş, hepsi gold :)

Bende vazgeçtim. Siyah model ne zaman gelir diye sordum, belli bi tarih yok demişlerdi. Bende daha fazla beklemeden, bi yer buldum aldım hemen :)

Bu arada sizin de cihazınız hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın :)

Hocam hepsiburada ile falan hiç uğraşmayın bence. Hani muhtemelen Çin versiyonu gelecektir. Bide şöyle bişye söyleyeyim ;

Vodafone kullanmıyorsanız, zaten sorun olmaz. Hani isterseniz yine alabilirsiniz hepsiburada'dan ama Vodafone kullanıyorsanız, ya Turkcell'e geçin, ya da KESİNLİKLE Global Versiyon alın.

Teşekkürler, size de hayırlı olsun.Ben telefonu suya düşürmüştüm telefonum yoktu, 1-2 gün araştırırken siyah rengi tükendi önce ben de acelem olduğu için Gold aldım (sonra zam geldi zaten) ama sağlam siyah Spigen bir kılıf kullanıyorum çok da bir önemi kalmıyor.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
SEFA hocam belli bir komisyon karşılığında taksit yapıyordu. şuan ne durumda bilmiyorum. sorabilirsiniz isterseniz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hepsiburada'nın kendi sattığı ürün Global sürümmüş. Bugün talebime cevap verilmiş. Ben de birkaç gün içerisinde siparişimi vereceğim. Malum Dolar durmuyor...

screenshot_221-png.23389

Ekli dosyalar

• Screenshot_221.png
    Screenshot_221.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 73

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Hepsiburada'nın kendi sattığı ürün Global sürümmüş. Bugün talebime cevap verilmiş. Ben de birkaç gün içerisinde siparişimi vereceğim. Malum Dolar durmuyor...

screenshot_221-png.23389
Geri dönüş için teşekkürler dostum

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44

screenshot_221-png.23389

Hım. Şayet gerçekten Global Versiyon ise alın hocam. Bunu dememin sebebi, bazı satıcılar Global Versiyon diye Global ROM yüklenmiş Çin Versiyon cihazlar satıyorlar. Kesinlikle hocam dolar durmuyor. Gün geçtikce fiyatlar artmaya devam ediyor. En yakın zamanda alın kurtulun. Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Hepsiburada üzerinden satın aldım aranıza ben de katıldım arkadaşlar :)

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Redmi 5 Plus çoğu yerde 1200₺ ve (çift kameralı olan hariç) diğer tüm modellerinden zaten Band 20 yok ucuz olan yerden alın

Hocam yorumlardan anladığım kadarıyla Global Versiyon değil. Çünkü alan arkadaşlar, adaptörün yanında dönüştürücü geldi falan diyorlar. Bu da demek oluyor ki, cihaz çin versiyonu.

Hocam dönüştürücü dert etmeyin zaten Xiaomi orijinal şarj aletleri kutudan çıkan hemen bozuluyor Ugreen veya diğer markaların QC destekli şarj aletleri de mevcut bizim prize göre

Hım. Şayet gerçekten Global Versiyon ise alın hocam. Bunu dememin sebebi, bazı satıcılar Global Versiyon diye Global ROM yüklenmiş Çin Versiyon cihazlar satıyorlar. Kesinlikle hocam dolar durmuyor. Gün geçtikce fiyatlar artmaya devam ediyor. En yakın zamanda alın kurtulun. Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

Hocam Çin den gelmesi Global olması çok fark etmiyor hatta hiç fark etmiyor aynı cihaza 400₺ fazla ödemek akıl kârı değil zaten hepimiz bootloader açıp rom atıyoruz

Örnek benim Mi5 zaten Mi5 sadece 3/32 olanlar global di benim 3/64 olanların hepsi Çin benim de Çin ama Global rom var değişen bir şey yok aynı cihaz

Birde artık band20 yok diye dert etmeyin bence çünkü çoğu ilde zaten 3G 4G den daha performanslı 4G yazıyor ama ne 4G

Mi A1
Mi 6
Mi 5
Redmi 5 Plus (yan komşuda)

Bu 4 cihaz da da bir test yaptım mini bir test

İnegöl de hemen belediye oradaki baz istasyonu dibinde denedim 4 cihaz da ki Mi5 de Band 20 yok diğerlerinde yok büyük ihtimalle sadece A1 de var hepsi de 4G de 10 12 mbps 3g de 20 30 mpbs gibi sonuçlar verdi Vodafone da Turkcell de de bu sonuçların 5-10 üstünü verdi

Yani demem o ki bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde 4G falan hikaye beklemeyin o kadar hızlı bir şey

Son düzenleme:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Redmi 5 Plus çoğu yerde 1200₺ ve (çift kameralı olan hariç) diğer tüm modellerinden zaten Band 20 yok ucuz olan yerden alın

Hocam dönüştürücü dert etmeyin zaten Xiaomi orijinal şarj aletleri kutudan çıkan hemen bozuluyor Ugreen veya diğer markaların QC destekli şarj aletleri de mevcut bizim prize göre

Hocam Çin den gelmesi Global olması çok fark etmiyor hatta hiç fark etmiyor aynı cihaza 400₺ fazla ödemek akıl kârı değil zaten hepimiz bootloader açıp rom atıyoruz

Örnek benim Mi5 zaten Mi5 sadece 3/32 olanlar global di benim 3/64 olanların hepsi Çin benim de Çin ama Global rom var değişen bir şey yok aynı cihaz

Birde artık band20 yok diye dert etmeyin bence çünkü çoğu ilde zaten 3G 4G den daha performanslı 4G yazıyor ama ne 4G

Mi A1
Mi 6
Mi 5
Redmi 5 Plus (yan komşuda)

Bu 4 cihaz da da bir test yaptım mini bir test

İnegöl de hemen belediye oradaki baz istasyonu dibinde denedim 4 cihaz da ki Mi5 de Band 20 yok diğerlerinde yok büyük ihtimalle sadece A1 de var hepsi de 4G de 10 12 mbps 3g de 20 30 mpbs gibi sonuçlar verdi Vodafone da Turkcell de de bu sonuçların 5-10 üstünü verdi

Yani demem o ki bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde 4G falan hikaye beklemeyin o kadar hızlı bir şey

4G ismi olan ama kendisi olmayan bir çekim. Fakat bunu çoğu kişiye anlatamıyoruz. Bizde hep son çıkanın daha iyi olduğu mantığı var bu yüzden 3G kullanın diyince pek dinleyen olmuyor hocam :)

Üst Alt