Sohbet Redmi 5 Plus cepport Stoklarına Geldi Ama . . .

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
1300 TL Falan diye umuyordum. Yani stoklar bitmeden önce, fiyatlar söylediğim şekildeydi. Ama şuan gördüğünüz üzere ;

Fiyatlar bi tık uçmuş durumda. Benim verebileceğim maksimum değer 1300TL'dir. 1455TL falan veremem. Nasıl alıcam ben bu cihazı, fiyatın düşmesini mi bekleyecem, ne yapacam bilmiyorum. Şuan ortada kaldım resmen.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
1300 TL Falan diye umuyordum. Yani stoklar bitmeden önce, fiyatlar söylediğim şekildeydi. Ama şuan gördüğünüz üzere ;

Fiyatlar bi tık uçmuş durumda. Benim verebileceğim maksimum değer 1300TL'dir. 1455TL falan veremem. Nasıl alıcam ben bu cihazı, fiyatın düşmesini mi bekleyecem, ne yapacam bilmiyorum. Şuan ortada kaldım resmen.
Fiyatlar düşmez hocam. Daha da artabilir hatta.
Siz en iyisi uygun fiyatlı delta garantili bir redmi 5 plus bulup alın hemen :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam acaba taksit yapılıyor mu ? Renk seçeneği bile yok, seçemiyoruz. Anlamadım.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam acaba taksit yapılıyor mu ? Renk seçeneği bile yok, seçemiyoruz. Anlamadım.
Ticari kredi kartlarına belli bir taksit yapılıyor.
Ama kişisel kartlarda malesef kanun gereği taksit yapılmıyor. Tek çekim almak zorundasınız.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Anladım hocam. Renk seçeneği de yok maalesef. Renk de seçemiyoruz. O kötü. Belki bi şekilde para bulup alabilirim diyorum ama rengini de seçemiyoruz.

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11

1219 lira ile geçen ayın 24 ünde sipariş verip aldığıma bir kere daha sevindim .

Doların 5 lirayı geçtiği bir dönemyiz sene sonu 6 lirayı bulur. ithaledilen ve ihtiyacınız olan bütün ürünleri bir an evvel alın yoksa bu fiyatlarında çok ararız.

Doların 1.4 lira olduğu dönemlerde elektronik cihaz alırken bir canadalı kadar düşünüyorduk şimdi gidişat kötü . Umarım Venezuelalı gibi olmayız.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
1219 lira ile geçen ayın 24 ünde sipariş verip aldığıma bir kere daha sevindim .

Doların 5 lirayı geçtiği bir dönemyiz sene sonu 6 lirayı bulur. ithaledilen ve ihtiyacınız olan bütün ürünleri bir an evvel alın yoksa bu fiyatlarında çok ararız.

Doların 1.4 lira olduğu dönemlerde elektronik cihaz alırken bir canadalı kadar düşünüyorduk şimdi gidişat kötü . Umarım Venezuelalı gibi olmayız.

Ben biraz geç kaldım ama bazen para olmayınca olmuyor işte hocam. Napalım. Yapacak bişey yok. E yoktan da var edemeyeceğimize göre. Hani bide inatla cepport'dan almamın sebebi ise şu ; Hem bu forumun, miui.türkiye'nin satıcısı, hem de çok popüler, herkesin önerdiği, tercih ettiği bir satıcı.

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Anladım hocam. Renk seçeneği de yok maalesef. Renk de seçemiyoruz. O kötü. Belki bi şekilde para bulup alabilirim diyorum ama rengini de seçemiyoruz.

Bence bir an önce bulup buluşturup almalısın fiyatlar çinden gelen her partide daha da artacak. Nette daha ucuza alabilrceğin yerler mevcut kap bir global sürüm geç kalma. :)

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam dediğim gibi arayıp istediğiniz renkte bulabilirsiniz. Dün altın renk delta servis garantili bulmuştu bi arkadaş. Sizde istediğiniz renk ve istediğiniz garanti dahilinde uygun fiyata satılan bir tane bulursunuz. Yeter ki arayın :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bence bir an önce bulup buluşturup almalısın fiyatlar çinden gelen her partide daha da artacak. Nette daha ucuza alabilrceğin yerler mevcut kap bir global sürüm geç kalma. :)

Sizden yardım istiyorum aslında şuan. Alabileceğim yerler var mı bildiğiniz ? Hani bi link olur bişey olur, bana bi yol gösterseniz hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuza burayı buldum ama tanınan bi satıcı değil gibi galiba. Üstelik global versiyon olup olmadığını bile bilmiyoruz

Üst Alt