malesef hocam denedim hepsini olmuyor tşk ederim ilginiz için yinede
Hocam benim dediğimi tekrar deneyin sorununuzun çözümü o çünkü.
1-) Cihazı fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın.
2-) Komut penceresine fastboot reboot yazın ama enterlemeyin
3-) Ses açma ve ses kısma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun basılı tutarken enter a basın cihazın ekranı kararacaktır bırakmayın 20 saniye kadar daha basılı tutmaya devam edin ardından mi flash ile yüklemeyi yapın. Bu işlemler sırasında güç tuşunu kullanmayacaksınız ekran karardı diye korkmayın edl moda geçince cihaz ekranı kararır.
Hocam fastboot tan yüklerseniz device locked hatasını verir evet ama benim anlattığım yöntem ile edl moda alınıp yükleme yapıldığında device locked hatası vermez. Daha önce denediğimden dolayı biliyorum. O anlatımda edl moda almayı anlattım.ne hikmettir ki hocam, hep aynı hatayı alıyor arkadaş, Device Locked. Ne Yaptıysak Sonuç Aynı...
Hocam fastboot tan yüklerseniz device locked hatasını verir evet ama benim anlattığım yöntem ile edl moda alınıp yükleme yapıldığında device locked hatası vermez. Daha önce denediğimden dolayı biliyorum. O anlatımda edl moda almayı anlattım.
Hocam siz galiba fastboot oem edl komutunu denemişsiniz bu komut bazı cihazlarda çalışmıyor benim anlatımı uygulayın.Benim Redmi 2 De Bu Komutlar Gayet Güzel Çalışıyor. Birde Başka Bilgisayarda Deneyecek
Hocam siz galiba fastboot oem edl komutunu denemişsiniz bu komut bazı cihazlarda çalışmıyor benim anlatımı uygulayın.
Bilinmeyen aygıt vs şeklinde mi görünüyor?OnudaDenedik Ama Bilgisayarın Aygıt Yöneticisinde "Bağlantı Noktaları (COM ve LPT) " menüsü yok. Driverları Manuel Olarakta Kursak, Cihaz Görünmüyor