Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
Ben bugün redmi 13 pro 5g aldım, 2312DRA50G, cihaz global yüklü geldi yurtdışı cihaz HyperOS 1.04 sürümünde geldi ama HyperOS2 yapmak istiyorum normal güncelleme ile yapılmıyor güncelleme yok diyor, internetten recovery rom ile deneyince görsel deki hatayı veriyor ne yapabilirim cihazımı HyperOS 2 yapmak için

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-03-00-14-05-288_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-09-03-00-14-05-288_com.android.updater.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 46

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fake rom diye tabir edilen güncelleme yapması kapatılmış rom olduğu için güncelleme yapmaz. Diğer yöntemlerle rom yükleme kalkarsanız modem değişeceği için şebekeniz gider. Sonrasında Çin model cihazlar için yetkili hesap ücreti yüksek olduğundan sıkıntı yaşarsınız. Bu model için o masrafı harcadığınıza değmez. Almadan önce araştırma yapmanız gerekirken aldıktan sonra araştırma yapıyorsunuz. Gittiği yere kadar kullanmak ya da satıp global cihaz almak daha mantıklı olacaktır.

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadan önce telefonun performansı hakkında araştırma yaptım ama karşıma bu sorunu yaşayan kişiler çıkmadı ben telefonu aldığım zaman Cebrail gelip uyarmiyor benide sonuçta.

fatihsy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
38
Redmi Note 13 Pro 5G Çin model cihaza sahibim yedek cihaz olarak kullanıyorum sizin cihaz gibi Fake rom yüklüydü Mi asistan ile global son sürüme güncelleme yaptım şebeke gitti. Tavsiyem sakın güncelleme yapmayın bir şekilde şebeke gidiyor yetkili fiyatları bu cihaza değmez.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-03-09-58-00-411_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-09-03-09-58-00-411_com.android.settings.jpg
    468,9 KB · Görüntüleme: 13

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Almadan önce telefonun performansı hakkında araştırma yaptım ama karşıma bu sorunu yaşayan kişiler çıkmadı ben telefonu aldığım zaman Cebrail gelip uyarmiyor benide sonuçta.
Almadan önce yazsaydınız bu uyarıyı yapacak bir Cebrail de çıkardı buradan. H.kadioglu 'nun mesajlarına bakın adamın klavyesinde tüy bitti bu cihazı almayın yazmaktan. Özetle iade edebiliyorsanız edin, o alet çok başınızı ağrıtır eksik araştırma yapmışsınız.

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Ben bugün redmi 13 pro 5g aldım, 2312DRA50G, cihaz global yüklü geldi yurtdışı cihaz HyperOS 1.04 sürümünde geldi ama HyperOS2 yapmak istiyorum normal güncelleme ile yapılmıyor güncelleme yok diyor, internetten recovery rom ile deneyince görsel deki hatayı veriyor ne yapabilirim cihazımı HyperOS 2 yapmak için
benim tarif ettiğim videoyu dene kardeşim

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
Şöyle bir gerçek var ben gerçektende tam araştırma yapamamışım ben daha çok performans konusunda ve işlemci konusunda(Redmi 12 pro 5g ile arada kaldım ama Snapdragon daha iyiydi) araştırma yaptım böyle bir hata olduğunu bilmiyordum yinede şuanda HyperOs1.0.4 sürümü var kullanıyorum ama güvenlik ve daha uzun süre güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorum ve Hyperaos 2 ye geçmek istiyorum. IMEI kaydında 2312DRA50c gözüküyor, telefonun sisteminde 2312DRA50G.
Sorum şu olacak ben herhangi bir yöntemle fastboot+bootloader falan ile geçiş yapabilir miyim bunu cevaplarsanız sevinirim

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
IMEI sorguda : Marka/Model
Marka:Redmi, Model Bilgileri: 2312DRA50C, telefonun ayarlarda yazan modeli : 2312DRA50G, şuanda kullandığım HyperOS sürümü: 1.0.4.0 UNRMIXM, cihaza fastboot ile HyperOS 2 global rom atsam şebeke gider mi diyorsunuz? (Üstteki iletide düzenle yoktu yeni ileti atmak zorunda kaldım)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yanlış cihaz alınmış.
Maalesef sorunlu bir cihaz ancak tek sim kullanırsanız 2026 Ağustos sonuna kadar kayıtsız kullanım hakkı var sonrasında yeni bir şey bakarsınız.
Ekran ve kamera gibi konularda ortalama bir cihaz pek üzmez.

Üst Alt