Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
IMEI sorguda : Marka/Model
Marka:Redmi, Model Bilgileri: 2312DRA50C, telefonun ayarlarda yazan modeli : 2312DRA50G, şuanda kullandığım HyperOS sürümü: 1.0.4.0 UNRMIXM, cihaza fastboot ile HyperOS 2 global rom atsam şebeke gider mi diyorsunuz? (Üstteki iletide düzenle yoktu yeni ileti atmak zorunda kaldım)
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

YÖNETİM DÜZENLEMESİ : Paylaşılan çözüm yöntemi Redmi Note 13 Pro 5G modeli için cihaza zarar vermektedir. Bu nedenle mesaj düzenlenmiş ve hatalı yönlendirmeler kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan seçeneğe ses kısma ile gelip power ile onaylıyoruz. Telefonu USB ile PC ye bağlıyoruz. Telefonumuzun ekranına telefona bağlanmış usb görüyoruz. Sonra MiPhoneSuite programını açıyoruz. O sanki telefnunuzu görmemiş gibi davranıyor ama umursamayın. Uygulamada üstteki menüden Update sekmesine basıyoruz açılan menüden R.Flash tıklıyoruz. Sonra o cihazınızın sürümüne uygun yazılım dosyasını size söylüyor. Örneğin; Hyperos 2.0.3.0.MSCMIXM. Siz bu dosyayı mifirm sitesinden noktası ve virgülüne aynı olanını indirin. dosya indikten sora MiPhoneAsistana uygulamasına geçip aynı modda telefonunuzu bağlayın. telefonu, mevcut yazılımı ve geçilecek yazılımı gösteren çince yazan bir ekran göreceksiniz. Burda en alttakine sakın tıklamayın telefon sıfırlanıyor. Ortada olan seçeneğe tıklayıp indirdiğiniz yazlım dosyasını gösterdiğinizde kendisi cheking yapıp kuruluma geçicek.
Son olarak bu metotda dosyalarınız silinmez.

bunu bir dene ben 4 tane cihaza yaptım. benim sayfamda videosu da var
NOTE 13 PRO 5G KULLANANLAR BU REHBER VE YA BİR BAŞKASI İLE SAKIN ROM DEĞİŞTİRMESİN YOKSA fatihsy arkadaşın yaşadığı sıkıntıyı yaşar ve Cihazı deyim yerinde ise çöp ederler.

teknocatlak sizi dünde uyardım yapmayın bakın millete zarar vereceksiniz. Kafanıza göre rehber paylaşıp, kafanıza göre tamir tavsiyesi vermeyin. Sizin rom yüklediğiniz cihazlarla bu cihazdaki durum aynı değil yanlış ve hata yapıyorsunuz!!!

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
Redmi Note 13 Pro 5G Çin model cihaza sahibim yedek cihaz olarak kullanıyorum sizin cihaz gibi Fake rom yüklüydü Mi asistan ile global son sürüme güncelleme yaptım şebeke gitti. Tavsiyem sakın güncelleme yapmayın bir şekilde şebeke gidiyor yetkili fiyatları bu cihaza değmez.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan seçeneğe ses kısma ile gelip power ile onaylıyoruz. Telefonu USB ile PC ye bağlıyoruz. Telefonumuzun ekranına telefona bağlanmış usb görüyoruz. Sonra MiPhoneSuite programını açıyoruz. O sanki telefnunuzu görmemiş gibi davranıyor ama umursamayın. Uygulamada üstteki menüden Update sekmesine basıyoruz açılan menüden R.Flash tıklıyoruz. Sonra o cihazınızın sürümüne uygun yazılım dosyasını size söylüyor. Örneğin; Hyperos 2.0.3.0.MSCMIXM. Siz bu dosyayı mifirm sitesinden noktası ve virgülüne aynı olanını indirin. dosya indikten sora MiPhoneAsistana uygulamasına geçip aynı modda telefonunuzu bağlayın. telefonu, mevcut yazılımı ve geçilecek yazılımı gösteren çince yazan bir ekran göreceksiniz. Burda en alttakine sakın tıklamayın telefon sıfırlanıyor. Ortada olan seçeneğe tıklayıp indirdiğiniz yazlım dosyasını gösterdiğinizde kendisi cheking yapıp kuruluma geçicek.
Son olarak bu metotda dosyalarınız silinmez.

bunu bir dene ben 4 tane cihaza yaptım. benim sayfamda videosu da var
Üstteki kişi asistan ile yaptığında şebeke gittiğini söylemiş, sizin videolarınızı gördüm ve PC biliyorum o konuda sıkıntı yok ama sebeke konusunda sıkıntı olur diye korkuyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Üstteki kişi asistan ile yaptığında şebeke gittiğini söylemiş, sizin videolarınızı gördüm ve PC biliyorum o konuda sıkıntı yok ama sebeke konusunda sıkıntı olur diye korkuyorum
Sen bizi dinle boşver yükleme bir şey biz bu sektörün içindeyiz. Günlük bu vakalarla karşılaşıyoruz. fatihsy arkadaşımız tecrübesini paylaşmış zaten. Siz onu baz alın.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Forumda paylaşım yaparken bazen faydadan çok zarar verebiliriz.
Maalesef her cihaz aynı değil.
Size tavsiyem H.kadioglu hocamızın tavsiyelerin dikkate alın.

BL kapalı Çin cihaza Global rom atılırsa şebeke almaz.
Yalnızca Çin ve Hindistan rom ile şebeke alıyor. Aslında Hindistan rom da gayet sorunsuz sayılabilir ancak NFC özelliği maalesef mevcut değil. Hindistan romda NFC kaybı olduğu için fake rom belası çıktı zaten başımıza.

Eğer güncelleme çok önemli NFC olmasa da olur derseniz Hindistan rom kurabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 13 Pro 5G Çin model cihaza sahibim yedek cihaz olarak kullanıyorum sizin cihaz gibi Fake rom yüklüydü Mi asistan ile global son sürüme güncelleme yaptım şebeke gitti. Tavsiyem sakın güncelleme yapmayın bir şekilde şebeke gidiyor yetkili fiyatları bu cihaza değmez.
Hindistan rom atmayı denediniz mi eğer aynı yöntem ile Hindistan rom atarsanız şebeke geri gelecektir.

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
ben dediğim gibi 4 cihaz yaptım hiç birinin şebeke gitmedi. bl kilitleri kapalı. hepsi son sistem hypreos 2

Ezeeekiel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi 13 pro 5G
Konular
1
Başta H.kadioglu ve kafeinsiz olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkür ederim, telefon almadan önce buraya danışılıcağını anladım, aklımdaki soruları giderdiniz.
Benim isteğim sorunsuz telefon, güncel sürüm olmasını isterdim tabi ama olmuyor madem şuanda sorun yokken şebekede, NFCde belamı bulmak istemem bu sürümde kalacağım.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Başta H.kadioglu ve kafeinsiz olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkür ederim, telefon almadan önce buraya danışılıcağını anladım, aklımdaki soruları giderdiniz.
Benim isteğim sorunsuz telefon, güncel sürüm olmasını isterdim tabi ama olmuyor madem şuanda sorun yokken şebekede, NFCde belamı bulmak istemem bu sürümde kalacağım.
Bazen güncelleme yapmamak, yapmaktan daha hayırlıdır, böyle kullanmaya devam etmeniz, sizin de dediğiniz gibi daha hayırlı...güle güle iyi günlerde kullanmanız dileği ile

fatihsy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
38
Hocam sakın benim yaptığım gibi güncelleme yapmayın bişey olmaz demeyin ben yaptım benim için şebeke çok önemli değil yedek cihaz olarak wifi den kullanıyorum. Şebeke kesinlikle gidiyor bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Bahsettiğim cihazda şebeke kesinlikle gidiyor modem dosyası değiştiği için şuan cihazda şebeke yok ayrıca Fake rom dan yine çıkmıyor güncelleme almıyor yine mi asistan ile güncelleme yapmak gerekiyor.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam sakın benim yaptığım gibi güncelleme yapmayın bişey olmaz demeyin ben yaptım benim için şebeke çok önemli değil yedek cihaz olarak wifi den kullanıyorum. Şebeke kesinlikle gidiyor bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Bahsettiğim cihazda şebeke kesinlikle gidiyor modem dosyası değiştiği için şuan cihazda şebeke yok ayrıca Fake rom dan yine çıkmıyor güncelleme almıyor yine mi asistan ile güncelleme yapmak gerekiyor.
Kandırma yöntemi ile Hindistan rom kurun.
Şebeke geri gelir NFC gider ama NFC bir şekilde idare edersiniz.
Bu cihazda sadece Çin değil Hindistan rom da şebeke veriyor.

Üst Alt