Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Berkek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
İnandik burdakilere yukledik sebeke hitti, siz yapmayin sakin

Kandırma yöntemi ile Hindistan rom kurun.
Şebeke geri gelir NFC gider ama NFC bir şekilde idare edersiniz.
Bu cihazda sadece Çin değil Hindistan rom da şebeke veriyor.
Kandırma yöntemi nasıl oluyor anlatırmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç hafta önce yetkili hesap ile orijinal Hindistan ROM’u yükledim, güncellemeyi destekliyor. Hiç sıkıntı olmadı. Doğru, pahalıydı: 75 USD. Şimdi indirime girmiş, 50 USD.
Nerede yapılıyor acaba, benim şebeke de gitti, buradaki telefoncular hallemedi, bende Hindistan romu atmak istiyorum, lütfen yardım edin...

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
Kandırma yöntemi nasıl oluyor anlatırmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede yapılıyor acaba, benim şebeke de gitti, buradaki telefoncular hallemedi, bende Hindistan romu atmak istiyorum, lütfen yardım edin...
Bende olmuyor kandırma muhabbeti hocam. Herif bizi kandırdı. Guncelledik şebeke gitti :)

Berkek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
İki haftadır telefon, tamirciler de dolanıyor, yapamıyorlar, buradan yazıyoruz cevap veren yok,...
Valla bu işi başımıza açan arkadaş bol bol kulaklarını çınlatıyorum....

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
İki haftadır telefon, tamirciler de dolanıyor, yapamıyorlar, buradan yazıyoruz cevap veren yok,...
Valla bu işi başımıza açan arkadaş bol bol kulaklarını çınlatıyorum....
Hocam sende hattı tanıyor mu cihaz?

Mesela bende hattı tanıyor simkart menüsünde geliyor , lakin şebeke yok, .. anlamadım bu işten birşey. İmeilerde cihazda görülüyor silinmemiş, e devlette kayıt dışı diyor.

Berkek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Hocam sende hattı tanıyor mu cihaz?

Mesela bende hattı tanıyor simkart menüsünde geliyor , lakin şebeke yok, .. anlamadım bu işten birşey. İmeilerde cihazda görülüyor silinmemiş, e devlette kayıt dışı diyor.
Evet bende de IMEI ler duruyor, kartı da okuyor, ama arama yapmaya çalışınca, uçak modunu kapatın falan yazıyor, ama uçak modu zaten kapalı, bir de üst tarafta "Radyo kapalı" yazıyor,yani anlayacağın bizim modem dosyası bozuk yükleniyor

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
Evet bende de IMEI ler duruyor, kartı da okuyor, ama arama yapmaya çalışınca, uçak modunu kapatın falan yazıyor, ama uçak modu zaten kapalı, bir de üst tarafta "Radyo kapalı" yazıyor,yani anlayacağın bizim modem dosyası bozuk yükleniyor
Bende radyo ve yahut ucak modunu kapatin cikmiyor, suresi vardi normalde, burda gorduk minaassistant ile guncelledik manuel (fakeden ciksin diye) modem degisti sanirim, hayir duzelmiyorda kahrolasi. İlla global ust yazilim istiyor, hint ust yazilimi yuklemiyor veya çin ve ya baskasini.

ÇayBardağı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aa
Cihazım
aaaa
Konular
0
onun problemi güncelleme ile global modem yüklenmiş olması.
çözümü hint modem dosyasını flashlamak ama çin yetkilileri yok kapalı. ya jtag yapılacak ya da çin yetkili bulunup hint modem kurulucak.

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
onun problemi güncelleme ile global modem yüklenmiş olması.
çözümü hint modem dosyasını flashlamak ama çin yetkilileri yok kapalı. ya jtag yapılacak ya da çin yetkili bulunup hint modem kurulucak.
Yapani bulamaidk hocam jtag ? Duzgun bir fiyat verse yapan kisi yaptiralim fakeyede raziyiz :D

ÇayBardağı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aa
Cihazım
aaaa
Konular
0
Yapani bulamaidk hocam jtag ? Duzgun bir fiyat verse yapan kisi yaptiralim fakeyede raziyiz :D
o cihaz için en basit yöntem çin yetkili bulmak. ben bir araştırayım bulursam yazarım. çünkü o cihazdan çok yaptım ama çin yetkili kapalı. modemi kurup güncellemeyi tamamen kapatıyordum ya da hint romu tamamen kurup güncelleme sıkıntısız kullanılır ancak nfc olmaz onda da. nfcde olmasa da olur. kandırma yöntemiyle hint kurmayı denediniz mi

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
o cihaz için en basit yöntem çin yetkili bulmak. ben bir araştırayım bulursam yazarım. çünkü o cihazdan çok yaptım ama çin yetkili kapalı. modemi kurup güncellemeyi tamamen kapatıyordum ya da hint romu tamamen kurup güncelleme sıkıntısız kullanılır ancak nfc olmaz onda da. nfcde olmasa da olur. kandırma yöntemiyle hint kurmayı denediniz mi
Denedim hocam, bendeki hyperos lu, ( videodaki gibi indirme yapmiyor bende ) miui olaydi belki olurdu, kandirma yemiyor maalesef:)

Üst Alt