Az önce aynı hatayı bende yaptım arkadaşlar, eu stabil rom, yükleyeyim dedim önce bootloader kilidi için gerekli işlemleri yaptım bekleme süresi bitti kilidi açtım sonra redmi note 9 pro stable romunu indirdim, twrp ile kurdum kurulum bitti yeniden başladığında sürekli reset atmaya başladı resmen hüsrana uğradım hiçbir moda girmiyor
Naçizane ustalardan özür dileyerek anladığım kadarı ile bilgilendirme yapayım aşağıda yazdıklarıma çok dikkat edin ;
Cihazınızın arka kapağında = m2003j6b2g yazıyor ise cihazınız Redmi note 9 pro Joyeuse ve yazılım indirirken aşağıdaki kodlara göre indirip kurmanız gerekiyor.
1. curtana_global 9S ( QJ W MIXM kullanın )
2. curtana_in_global 9 Pro ( QJ WIN XM kullanın )
3. joyeuse_global 9Pro ( QJ Z MIXM kullanın )
ben üç numaralı koda göre yani QJ den sonra Z yazanı indirmem gerekirken iki numara QJ den sonra WIN yazanı indirdim kurdum cihazım brick oldu.
desteklerinizi bekliyorum jtag haricinden bir çözüm bulursanız lütfen bizi bilgilendirin kendim çözüm bulursam yazarım lütfen dikkatli olun sizde aynı hataya düşmeyin..
Not : Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile uzaktan bağlanıp yardımcı olanlar varmış yanlız cihazı sizin edl moda almanız gerekiyormuş,