Yardım Red mi note 9 Pro EDL MODE

107haylaz107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
red mi note 9 P
Konular
3
Merhaba arkadaşlar Redmi note 9 Pro yanlış rom yükleme sonucu hard brick etmiş durumdayım.cihaz açıldığı zaman daha doğrusu açılmaya çalıştığı zaman ekranda yanıp sönen red mi yazısı oluşuyor.Bunun üzerine cihazın arka kapağını söktüm ve test point noktalarına kısa devre yaptırdığım halde cihaz Bilgisayar tarafından görünmüyor.Yalnızca ekranda şarj simgesi çıkıyor.

teknisyen39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eymen
Cihazım
mi a2
Konular
3
Cihazın model numarasına göre tgz uzantılı redmi note 9 pro romu ile yapmak gerekiyormuş, romu buldum indirdim, cihazın arka kapağını söktüm edl moda aldım, gerekli sürücüleri kurdum, mi flash ile yazılımı atmaya başlıyorum ilk yükleme ekranını geçiyor ikinci yükleme ekranının yarısına gelince otomatik olarak mi hesabının şifresini isteyen bir pencere açılıyor hesap adımı ve şifremi giriyorum ilk olarak yetkili hesap bu hesapla yükleme yapabilirsiniz diye bir mesaj geliyor 20 saniye geçmeden unauthorize account...... yazıp yüklemeyi kesiyor maalesef yapamadım buradaki tecrübeli arkadaşların söylediği gibi yetkili hesap olmadan şu an yapılamıyor sanırım.

Oyla:

saban19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şaban
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
6
Cihazın model numarasına göre tgz uzantılı redmi note 9 pro romu ile yapmak gerekiyormuş, romu buldum indirdim, cihazın arka kapağını söktüm edl moda aldım, gerekli sürücüleri kurdum, mi flash ile yazılımı atmaya başlıyorum ilk yükleme ekranını geçiyor ikinci yükleme ekranının yarısına gelince otomatik olarak mi hesabının şifresini isteyen bir pencere açılıyor hesap adımı ve şifremi giriyorum ilk olarak yetkili hesap bu hesapla yükleme yapabilirsiniz diye bir mesaj geliyor 20 saniye geçmeden unauthorize account...... yazıp yüklemeyi kesiyor maalesef yapamadım buradaki tecrübeli arkadaşların söylediği gibi yetkili hesap olmadan şu an yapılamıyor sanırım.
yetkili hesap ile işlem yapmakdan başka çare yok

Oyla:

teknisyen39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eymen
Cihazım
mi a2
Konular
3
Selam arkadaşlar brick olan redmi note 9 pro joyeuse cihazım edl modda yeniden yüklendi cihaz çalışıyor ama wifi çalışmıyor sorun ne olabilir bilgisi olan varmı ?

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
Konunun sahibi ile özelden iletişime geçin

Oyla:

teknisyen39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eymen
Cihazım
mi a2
Konular
3
hardbrick cihazları İstanbul tahtakale pirhan üçüncü katta Ercan Elektronik 150 TL ye 1 saatte yapıp veriyorlar. gittim orada yaptırdım yetkili hesap saçmalığı yüzünden boşa zaman ve para harcıyoruz.

Oyla:
Üst Alt