- Adım
- -
- Cihazım
- Poco F6 Pro
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 76
Güldürdün hocam.Dediğim gibi hocam, inceleyip bakmak gerekir. Ne kadar tutar onu bilemem
Güldürdün hocam.Dediğim gibi hocam, inceleyip bakmak gerekir. Ne kadar tutar onu bilemem
Hocam benimki de stable room ama hala gözükmüyor tema yani gelmediGlobalde hala denetimde hocam, biraz işlemler karışık.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bilgisayardan baktığım için bu şekilde denemedim.halilgurbuz hocam daha evvel ben de aynen sizin durumunuzdaydım. Bölgeyi Hindistan yapıyorum ağa bağlanamıyor, mağazayı açıyorum temayı göremiyordum. Sonra Ottoman hocamın açtığı konu altında bulunan linke tıkladım, beni otomatik olarak mağazaya yönlendirdi ve temayı böyle indirdim. Bilginiz olsun
Chrome harici tarayıcı ile açın o zaman tema mağazasına otomatik yönlendirir Chrome de olmuyor.Bilgisayardan baktığım için bu şekilde denemedim.
Bi deneyelim bakalım olcakmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cepten denedim çince yazılı link e tıklayınca chrome da açılıyor ve tema uygulamasını açmıyor maalesef.
Hocam hangi bölge yaparsak indirebilirim?Teşekkürler hocam ilk etapta, farklı bölgelerde onaylanıyor daha sonra Globele geliyor.
Bölgelik bir durum yok hocam custom rom varsa zaten görürsün yok global varsa bizim gibi bekleyeceksiniz olmazsa günde bir iki kez girip temalara kontrol edeceksinizHocam hangi bölge yaparsak indirebilirim?
Teşekkür ederim hocam bekleyelim o zaman.Bölgelik bir durum yok hocam custom rom varsa zaten görürsün yok global varsa bizim gibi bekleyeceksiniz olmazsa günde bir iki kez girip temalara kontrol edeceksiniz
Selametle