Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
PDC ve driver kaldirin bu drive kurun olmaz ise QUD.WIN.1.1 Installer diye aratıp çıkanları deneyin kurulum sırasında kırmızı başlıklı bir güvenlik bildirimi gelirse evet deyin. Bunlar olmaz ise bilgisayari imza doğrulaması devre dışı olarak başlatıp öyle yüklemeniz gerekli

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
PDC ve driver kaldirin bu drive kurun olmaz ise QUD.WIN.1.1 Installer diye aratıp çıkanları deneyin kurulum sırasında kırmızı başlıklı bir güvenlik bildirimi gelirse evet deyin. Bunlar olmaz ise bilgisayari imza doğrulaması devre dışı olarak başlatıp öyle yüklemeniz gerekli
Merhaba, operatörümün desteklediği bir cihazdan volte aktif edip sim kartıma tanımlandım. Kendi telefonuma taktığımda volte tanımlandı ancak vowifi calışmıyordu. Bende quickshortcutmakerdan netherla yapıp telefonu yeniden başlattım şuan 2side çalışıyor.
Ancak şöyle bir şey oldu bu seferde wifiye bağlıyken hattım çekmesine rağmen vowifi işareti çıkıyor, bazende volte işareti. Bu durum normal mi? Resim olarak ekleyeyim hatta

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-20-02-37-12-229_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-20-02-37-12-229_com.android.chrome.jpg
    413,9 KB · Görüntüleme: 66

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
iNormal bağlantının kalitesine göre geçiş yapıyor modeme bağlanan cihaz sayısı yada torrent vs işlerinde bende de oluyor.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
memocaan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle kalıyor hocam. Sökülme sesi gelmiyor.

Tolgaist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Htc u11
Konular
0
memocaan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle kalıyor hocam. Sökülme sesi gelmiyor.
bu sürücü hatası aynı sorunu bende yaşadım driver booster isminde bir program var yükle kur çalıştır eksik sürücüleri yüklüyor sonra rahatlıkla işlemini yaparsııın

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
bu sürücü hatası aynı sorunu bende yaşadım driver booster isminde bir program var yükle kur çalıştır eksik sürücüleri yüklüyor sonra rahatlıkla işlemini yaparsııın
Driver Booster gibi uygulamaları yüklemiyorum, fazlasından fazla virüs barındırıyor ayrıca güncel sürücüleri yüklemiyor.

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Merhaba, operatörümün desteklediği bir cihazdan volte aktif edip sim kartıma tanımlandım. Kendi telefonuma taktığımda volte tanımlandı ancak vowifi calışmıyordu. Bende quickshortcutmakerdan netherla yapıp telefonu yeniden başlattım şuan 2side çalışıyor.
Ancak şöyle bir şey oldu bu seferde wifiye bağlıyken hattım çekmesine rağmen vowifi işareti çıkıyor, bazende volte işareti. Bu durum normal mi? Resim olarak ekleyeyim hatta
Wifiye bağlı iken vowifi çıkar, sizin ekranınızda bir anormallik yok. Wifiden kopunca vowifi işareti de gider.

Üst Alt