bu drive indirinHocam Debug Mode açık, uygulama geliştiriyorum zaten.
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb komutunu girdikten sonra hala bekliyor, usb bağlantısı kesildi demiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ses gidip geliyor hocam ancak, PDC programında bir cihaz gözükmüyor.bu drive indirinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
setprop sys.usb.config diag,adb
setprop sys.usb.config rndis,diag,adb
bu komutlar ile deneyin.
dosya aktarım seçiyonuzmu cihazı taktıgınızdaSes gidip geliyor hocam ancak, PDC programında bir cihaz gözükmüyor.
Seçim yapmayın QPST programında gözüküp gözükmediğinide kontrol eder misiniz setprop sys.usb.config rndis,diag,adb bu kod ile görmesi gerekiyor sizin QDloader 9008 gözükmesi gerekiyor. Konun başındaki driver işinize yaramayabilir. Sizin için verdiğim link dekini öncekini silip kurun.Ses gidip geliyor hocam ancak, PDC programında bir cihaz gözükmüyor.
Seçim yapmayın QPST programında gözüküp gözükmediğinide kontrol eder misiniz setprop sys.usb.config rndis,diag,adb bu kod ile görmesi gerekiyor sizin QDloader 9008 gözükmesi gerekiyor. Konun başındaki driver işinize yaramayabilir. Sizin için verdiğim link dekini öncekini silip kurun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seçim yaptım, gene aynı.dosya aktarım seçiyonuzmu cihazı taktıgınızda
Şuan cihazı görüyor program pdc hangi dll hatasını veriyor ise internetten indirip system32 ve kurulu klasöre atın. Yönetici olarak çalıştırın. Program 32 bit olanını indirin mfc100u.dll sanırımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dll sorununu çözdüm çoktan hocam, maalesef görmüyor bu program cihazı.Şuan cihazı görüyor program pdc hangi dll hatasını veriyor ise internetten indirip system32 ve kurulu klasöre atın. Yönetici olarak çalıştırın. Program 32 bit olanını indirin mfc100u.dll sanırım