Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olmuştu ayri, şu an ayrı da, telefon çekti bugün, hiç ayar değişikliği olmadan ss aldim. Olmuştu vs kısmında degilim, nerde görünüyor voltenin kapalı olduğu 2. SS de? Bilmediğimden soruyorum. 1. SS bugün telefon çektiğinde alındı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vowifi için ims ayarlarını ekleyemedim sadece. Başka tele taktigimda vowifi çalışıyor, Samsung vs. Birisi Xiaomi modem seçiyor demisti, belki o ihtimal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde de vowifi aktif degil görünüyor. Amacım volte değil vowifi
hocam elinize sağlık, çok güzel çalışma olmuş. ben Zuperm üstadımızın daha önce açtığı volte ile ilgili konudaki dosyalardan faydalanarak vodafone ve turkcell hatlı mi5 cihaza (orijinal miui ve eu miui romlarında) volte'yi aktif hale getirebilmiştirm. Ancak Avea olmamıştı. umarım başka arkadaşlar başarabilir. kolay gelsin.
Wifi calling için turkcell den Vodafone a geçiș yaptım. 1 aydır sıkıntısız hem volte hem vowifi çalışıyor. Sadece vowifi da çağrı gelmiyor, ulaşılamıyor olarak gözüküyor. Şimdilik tek sıkıntısı o. Mi 9 global versiyon 10.2.9.0
Merhaba, mi 5s plus kullanıyorum stock rom ile (vodafone). EFS dosyalarında herhangi bir işlem yapmadım fakat apn olarak ims ekleyemiyorum. Kaydete bastığım anda apn yokoluyor. EFS dosyalarını yüklesem ims kaydı olacak mı yoksa farklı bir sorun mu var? miui 8 de volte sorunsuz çalışıyordu. 9dan beri çalışmıyor.
Merhaba, mi 5s plus kullanıyorum stock rom ile (vodafone). EFS dosyalarında herhangi bir işlem yapmadım fakat apn olarak ims ekleyemiyorum. Kaydete bastığım anda apn yokoluyor. EFS dosyalarını yüklesem ims kaydı olacak mı yoksa farklı bir sorun mu var? miui 8 de volte sorunsuz çalışıyordu. 9dan beri çalışmıyor.