- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- MI 6
- Konular
- 3
Benim mi 8 de Vodafone ile olmuyor.
yazılım sürümünüz nedir
Benim mi 8 de Vodafone ile olmuyor.
Mi8 9.5.9betayazılım sürümünüz nedir
Aynen 9.6.9 betayazılım sürümünüz nedir
Aynen 9.6.9 beta
Root yapmadan açmanın başka bir yöntemi yok mu note 7 kararlı sürümde bile direk geliyor ne saçma bir iş buevet modem dosyasını inceledim şimdi mi 8 için henüz vodafone desteği gelmemiş
Maalesef yok ya root yapılacak yada güncelleme ile gelmesi beklenecekRoot yapmadan açmanın başka bir yöntemi yok mu note 7 kararlı sürümde bile direk geliyor ne saçma bir iş bu
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o konudaki dosyaları alıp denedim zaten de dediğiniz gibi kullanan olmadığından farkedilmiyor.EVS için vakit harcamayın ben konu açtım paylaştım ama elle tutulur bir kalite artışı yok ve kullanan çok nadir olduğundan denk gelmeniz evs aktif birine çok zor.
Cihazınızı belirtmemişsiniz sanırım mi mix 2. Hangi vodafone dosyalarını kullandınız? Güncel sürüm bir rom kurulu cihazınızda bir sonraki sürümü bekleyip yüklerseniz firmware güncellenmişse düzelecektir diye düşünüyorum. Yada daha eski bir rom yükleyip tekrar kullandığınız roma dönünce de düzelmesi lazım.Arkadaşlar bende wifi arama çalışmıyordu. Vodafone efs dosyalarını attım efs backup olmadan. Şebeke eskisinden daha iyi çekiyor fakat volte de çalışmıyor artık. Aramalarda 4g 3g ye düşüyor. Elimde bitane qcn dosyası var onu yüklersem düzelirmi, düzelirse nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz? 4636 menüsünde ims kayıtlı değil volte vowifi kullanılamıyor diyor. Yardımcı olursanız sevinirim volte önemli benim için... Xiaomi eu 9.5.16 sürümündeyim.
Önceden 5t cihazım için yaptığım aşamalar volte ve vowifi yi düzeltmişti. Tek sorun şuanda volte ve vowifi çalışmıyor