- Adım
- Burak Ersoy
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
Vodafone. Yeni geçtim türkcellde sorun yoktu 4G den düşmüyoduhattınız hangi operatör
Vodafone. Yeni geçtim türkcellde sorun yoktu 4G den düşmüyoduhattınız hangi operatör
Hattı volte destekli başka bir cihaza takıp bakma şansınız varsa bir deneyin hattan mı kaynaklanıyor yoksa cihazdan mı anlamak içinhattınız hangi operatör
Voltw destekli bi cihaza denk gelemedim ama deneyecem onu da fakat cihazda kapalı duruyo bunu rootsuz çözmenin bi yolu olmalı hiç çözüme kavuşan yok muHattı volte destekli başka bir cihaza takıp bakma şansınız varsa bir deneyin hattan mı kaynaklanıyor yoksa cihazdan mı anlamak için
*#*#86583#*#* carrier check disable yazacakVoltw destekli bi cihaza denk gelemedim ama deneyecem onu da fakat cihazda kapalı duruyo bunu rootsuz çözmenin bi yolu olmalı hiç çözüme kavuşan yok mu
İyi akşamlar güncellemeyle birlikte (10.3) tahmin ettiğim gibi burası açıldı ayarlardaki volte de açık faka yine de 4.5 g olmuyo aramada h+ yazıyo nasıl düzeltebiliriz şimdi telefonun kısıtlamasıda kalktı ?*#*#86583#*#* carrier check disable yazacak
İyi akşamlar güncellemeyle birlikte (10.3) tahmin ettiğim gibi burası açıldı ayarlardaki volte de açık faka yine de 4.5 g olmuyo aramada h+ yazıyo nasıl düzeltebiliriz şimdi telefonun kısıtlamasıda kalktı ?
Herşey açık hatta önceden 4g yazardı şimdi 4.5g yazıyor tek eksik olan voltesim kart ayarlarında volte menüsü var mı ?
Herşey açık hatta önceden 4g yazardı şimdi 4.5g yazıyor tek eksik olan volte
Hattımı da taktım iphone açtım hiç bi şey anlamadım bu iştenilginç tek mantıklı açıklama kalıyor hattınızın volte si açık değil cihazda herşey olması gerektiği gibi bildiğim kadarı ile vodafone da volte açık geliyordu.
Yine başa döndüng volte detsekli samsung veya iphone a hattı takıp deneme yapmanız lazım
iPhone da volte geldi mi pekiHattımı da taktım iphone açtım hiç bi şey anlamadım bu işten