- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Z3 Compact
- Konular
- 0
merakla bekliyorumYöntemi paylaşırsanız sevinirim
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merakla bekliyorumYöntemi paylaşırsanız sevinirim
İms ayarları root atmadan riske girmeden çözme k için uğraşıyorum ve sorun çözüldü İms ayarları kapalı konumda geliyor Xiaomide İms ayarları elle girme yapılıyor yarın atarım siz root yetkisi verdiğiniz için kullanıyorsunuz Yeni telefon alan kişiler garantilerini düşündükleri için bu işlemleri yapmakta tereddüt yaşadıkları için bu işlemi yapmıyorlar
Çalışıyor mu ,çalıştığı belli değil resimlerde
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben ne yaparsam yapayım volte ve vowifi kullanılmıyor mi 6 vodafoneBence sizde vowifi çalışmıyor. Sadece ayarını açmışsınız.Ekte verdiğim gibi bildirim simgesinde vowifi simgesi çıkmalı ve ims durumunda da wifi üzerinden ses kullanılabiliyor yazmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonunuz resmi kayıtlı mı yoksa işlem yapılmış cihaz mı?Hocam ben ne yaparsam yapayım volte ve vowifi kullanılmıyor mi 6 vodafone
EFS dosyalarını da attım, xqcn dosyalarını da attım apn ayarlarını da yaptım fakat yok. kodlarda işe yaramıyor. Enable yazsa da disable yazsa da sürekli seçenekler açık. Telefonu da sıfırladım yeni rom kurdum fakat nafile.
hikayeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kodları yazdıktan sonra Yeni Apn ekliceksiniz ims resimlerde görüldüğü gibi ve son olarak görüntülü görüşmeyi acmalisiniz Turkcell uygulamadan yeni başka telefondan olucak tabiki ims yi deneme aşamasında kaydettirmelisiniz. Turkcell Vodafone Türk Telekom telefonu desteklese sorun yok arkadaşlar volte ve Wowifi telefonda kapalı geliyor her telefonda kodlarla bu sorun ortadan kalkıyor ama uygulamayı. Aktif hale getirdiğimiz de gene operatör tarafından sorun yaşıyoruz ve desteklenmiyor Kapalı gelmesi ise telif hakları gelmesi sebebiyle herkese iyi çalışmalar
Hikayenin bir anlamı bir mesajı bir duygusu olur lütfen hikayeye haksızlık etmeyelimhikaye