Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Konu başlığında brick olma ihtimalinden bahsettiği için tereddüt ettim hocam. Elimde 100w orijinal şarj aleti ve sağlam bir laptop var siz tıklayarak otomatik kurulum mu yaptınız pc üzerinden
Aynen hocam standart eu dan farkı yok zaten aynı sekil kuruluyor

Nofx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Said
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Cihazım 17 pro kilidi açtım eu rom kurdum Çin sürümündeki yedeği geri yükledim ama telefonun SMS uygulaması açılmıyor Google SMS yükleyip varsayılan yaptım bunun dışında herşey yerli yerinde yedek teki bi uygulamanın verileri gelmedi banka uygulamaları yeniden aktivasyon yapıldı şimdilik bi sorun yok gibi

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27

forumda baska cıhazlarda kullanıp stabılıtesınden memnun olan cok kullanıcısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eu romu yüklerken ekstra TWRP kurmadım kendınde vardır sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunları yeşile çevirmemin bir yolu varmı magisk root kurdum ama yine de altından kalkıp yeşile çevirtemedim bir türlü
Aynı sorunu ben de yaşıyorum eu rom kurdum bunları yeşile çevirmem lazım play storeda da cihaz sertifikalı değil olarak gözüküyor bunları çözen bir hocam yardımcı olabilir mi? Cihaza root atmadım sadece kilidi açıp eu rom kurdum Xiaomi 17 pro max

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Bu arada şunu fark ettim 17 pro max eu rom da arka ekranı özelleştirme seçenekleri çok kısıtlı tema uygulamasından dolayı bu biraz eksi yazar gibi

serukanuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefxsb
Cihazım
Vili
Konular
0
Cihazım 17 pro kilidi açtım eu rom kurdum Çin sürümündeki yedeği geri yükledim ama telefonun SMS uygulaması açılmıyor Google SMS yükleyip varsayılan yaptım bunun dışında herşey yerli yerinde yedek teki bi uygulamanın verileri gelmedi banka uygulamaları yeniden aktivasyon yapıldı şimdilik bi sorun yok gibi
Merhabalar hocam, ben yedekten çekemedim, yedeklemeyi yaptım 'one' a ama yedekten çekemedim, yedeklerimde yedekleme verileri görüyor ama cihaz unknown olarak çıkıyor

Nofx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Said
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Merhabalar hocam, ben yedekten çekemedim, yedeklemeyi yaptım 'one' a ama yedekten çekemedim, yedeklerimde yedekleme verileri görüyor ama cihaz unknown olarak çıkıyor
SMS ve kişiler deki tick i kaldırıp o şekilde geri yükleme yapın rom un içindeki SMS uygulamasında sorun var geri yüklemeyi engelliyo die düşünüyorum ben bu şekilde geri yükleyip google SMS uygulamasıyla devam ettim bi dahaki güncellemeyle düzelir die umut ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-11-21-38-03-522_com.miui.backup-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-11-21-38-03-522_com.miui.backup-edit.jpg
    263 KB · Görüntüleme: 13

Lucas.Rintaro32

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Aynı sorunu ben de yaşıyorum eu rom kurdum bunları yeşile çevirmem lazım play storeda da cihaz sertifikalı değil olarak gözüküyor bunları çözen bir hocam yardımcı olabilir mi? Cihaza root atmadım sadece kilidi açıp eu rom kurdum Xiaomi 17 pro max

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
27
Hocam teşekkür ederim ama ben bu işlere baya uzak kalmışım şuan bu cihazı nasıl rootlayacağımı dahi bilmiyorum eskiden custok recovery kurup oradan flashlardık şuan nasıl işliyor bana biraz açıklama imkanınız var mıdır?