- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Oppo FindX9 Pro
- Meslek
- Video Kurgusu
- Konular
- 23
konu için teşekkürler bazı fırsatçılar ücret ile yapıyor birde çok ucuz diye pazarlıyor
Merhaba Sorun yaşamamanıza sevindim, eu romu nereden indirdiniz acaba
eu romu yüklerken ekstra TWRP kurmadım kendınde vardır sanırımeğer cihazınız da TWRP yüklü ise cihaz üzerinden değilse rom yükler gibi pc üzerinden güncelleme yapılır
Kernelsu next kullanın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
forumda baska cıhazlarda kullanıp stabılıtesınden memnun olan cok kullanıcısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eu romu yüklerken ekstra TWRP kurmadım kendınde vardır sanırım
bunları yeşile çevirmemin bir yolu varmı magisk root kurdum ama yine de altından kalkıp yeşile çevirtemedim bir türlü
mi 17 pro çin için eu rom linki verebilecek var mıdır. ve birde twrp tabiki. kuranlar nasıl kuruyor bir reçete gelse
sagol hocam. twrp yok mu bunlardaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan romu indirebilirsiniz.
Custom romlarda özel spooflar yapılması gerektiği için daha zor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
forumda baska cıhazlarda kullanıp stabılıtesınden memnun olan cok kullanıcısı var
eu romu yüklerken ekstra TWRP kurmadım kendınde vardır sanırım
bunları yeşile çevirmemin bir yolu varmı magisk root kurdum ama yine de altından kalkıp yeşile çevirtemedim bir türlü
aynı sürümde ciahazım var. ilk fastboot ekranında takılıp kaldı bnm cihazım. adb yetkilerinde mi sorun yaşadım bilemiyorum. usb debuggind on, oem unlock on yaptım oysaki..Yorumlar icin tesekkurler. Sikintisiz sekilde halloldu.
Aciliyormu hocam şuan cihazaynı sürümde ciahazım var. ilk fastboot ekranında takılıp kaldı bnm cihazım. adb yetkilerinde mi sorun yaşadım bilemiyorum. usb debuggind on, oem unlock on yaptım oysaki..