11 Martı bekleyin, ben bilsem de paylaşmayacağım, ücretsiz paylaşınca telefoncular parayla satıyorlar ve 2. El pazarı şişiyor. Olan telefon almak isteyene oluyorMi 15 pro bl kilidi ile ilgili gelisme var mi
Mesaj attim hocam11 Martı bekleyin, ben bilsem de paylaşmayacağım, ücretsiz paylaşınca telefoncular parayla satıyorlar ve 2. El pazarı şişiyor. Olan telefon almak isteyene oluyor
Tool 2 tıkla çalışıyor neyine yardım istiyorsunuz anlamadım pek. Geliştirici seçeneklerini açıp adb bağlantısını açın ve cihazınızı bağlayıp çalıştırın.bana bi yardımcı olabilecek yok mu ya bootlader kilidi için baglantı versem
AynenDiğer Çin cihazlarında kilit açacak uygulama varmı.redmi 13 pro plas mesela
Aynen
Redmi 13 pro plus çin
Yada redmi 13 pro 5g garnet
??
özür diliyerek teknik bilgim olmadıgı için yardım istedim tekrar özür dileyerek adb baglantısı nedir ve nasıl acabilirim progrmı indirdim telefonu yedeklıyorum yedeklemesı bitince programda dedıgı gıbı tusa basmam yeterlı mıTool 2 tıkla çalışıyor neyine yardım istiyorsunuz anlamadım pek. Geliştirici seçeneklerini açıp adb bağlantısını açın ve cihazınızı bağlayıp çalıştırın.